Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Největší trapasy Varů: Nahé zadky, močení na ulici, křik i obří silikony!

/
  • Největší trapasy loňských Varů: Nahé zadky, močení na ulici, rozjetý Geňa a silikonová Barbie!
    28. června 2019 ● 05:00

    Filmový festival v Karlových Varech je pravděpodobně nejsledovanější společenskou událostí roku. Lázeňské městečko bude už od pátku zaplavené celebritami, noblesou a milovníky filmu. Festival se ale každoročně neobejde ani bez pořádných trapasů a přešlapů. Například v loňském roce jich bylo celkem požehnaně. A nejen vloni...

  • 1.

    Geislerová, Issová, Voříšková a Plodková ve stejných lodičkách

    Po červeném koberci se při zahajovacím ceremoniálu loni prošly hvězdy filmového plátna Aňa Geislerová (43), Klára Issová (40) či Tereza Voříšková (29). Dámy jako každý rok vynesly nádherné róby, ale neplánovaně obuly i stejné botky a faux pas bylo na světě. Všechny totiž zvolily „sandálky na podpatku“. 

    Herečky zřejmě předpokládaly, že zahajovací den přinese tropické teploty, a tak zvolily lodičky s pásky. „Sandálky“ na podpatku ještě ke všemu sladily do stejných barev. Všem dámám padla do oka stříbrná, bronzová či zlatá!

    Herečky ve Varech vsadily na stejný styl bot. Všechny obuly lodičky s pásky.
    Autor: archiv Blesku

    VIDEO: Aňa Geislerová na červeném koberci: Od koho vynesla šaty a šperky?

    Video
    Video se připravuje ...

    Aňa Geislerová na červeném koberci: Od koho vynesla šaty a šperky? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

  • 2.

    Odhalený zadeček Bokové a Voříškové

    Největší pozornost na sebe na červeném koberci upoutala herečka Jenovéfa Boková (27) svým pozadím. Vzala si na sebe černé šaty, které připomínaly noční oblohu s hvězdami, z průhledné látky poseté třpytivými kameny. Pod nimi ale měla černé body, které jí při pohledu zezadu odhalovalo celé pozadí. 

    Zajímavé šaty v meruňkové barvě vynesla Tereza Voříšková (29), která v nich také ukázala spodní prádlo, jež prosvítalo pod látkou. Tak odvážná jako její kolegyně Boková ale nebyla.

    Herečky se na červeném koberci ve Varech odvázaly
    Autor: Martin Hykl, Jan Tůma, David Kundrát

    VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

    Video
    Video se připravuje ...

    Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 3.

    Hvězdy zastínila silikonová Barbie

    Do Karlových Varů dorazila také česká Barbie Gabriella Jiráčková (19), která se pyšní silikonovými osmičkami. Na hlavní red carpet festivalu nicméně neměla přístup, a tak vzala za vděk červeným kobercem u zadního vchodu hotelu Thermal, kam se kolem ní nahrnula řada obdivovatelů silikonové krásy. Přijela jsem kvůli večírkům a mejdanům, filmy mě nezajímají. Dostala jsem spoustu pozvánek, takže tady budu až do konce, pochlubila se loni Blesku blondýnka. 

    V růžovém teplákovém overalu s hlubokým výstřihem byla k nepřehlédnutí. Spousta mužů zapomínala na svůj doprovod a mohli si krky vykroutit. Těší mě, když jsem středem pozornosti. Přivezla jsem si s sebou dva kufry oblečení a rozhodně to nejsou roláky,“ dodala Barbie.

    Gabriela Jiráček dráždila růžovými overalem i balónky
    Autor: Blesk

    VIDEO: Karlovy Vary 2018 „ukradla“ silikonová Barbie! Její ňadra zastínila hvězdy showbyznysu! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Karlovy Vary 2018 „ukradla“ silikonová Barbie! Její ňadra zastínila hvězdy showbyznysu! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 4.

    Rozjetý Geňa: Mám to všechno v p**i!

    Richard Genzer (52) měl v době Varů čerstvě po rozchodu se snoubenkou Markétou Jiránkovou, se kterou šest let tvořil pár, a tak se pořádně utrhl ze řetězu. Na festivalu místo filmů obrážel bary a užíval si náklonnosti různých žen. Během několika hodin jich mu jeho náručí prošly doslova davy... „Jsem ožralej jako prase, takže rozhovory až zítra,“ povykoval bavič, který byl ve svém živlu. Během jednoho večera asi stokrát zahlásil: „Je léto, mám to všechno v p*či!“  

    Jestli se do Varů vypraví Geňa i letos, zatím není jisté. Pokud na festival přeci jen dorazí, bude se pravděpodobně chovat o poznání slušněji. Už několik měsíců je totiž až po uši zamilovaný do přítelkyně Pavly. Pavla je moc krásná a já pořád nechápu, jak takový idiot jako já měl takové štěstí, že jsem ji potkal a ona se do mě zamilovala. Jsem šťastný tak, jako už dlouho ne,“ svěřil se Blesk.cz bývalý tanečník. 

    Richard Genzer na festivalu
    Autor: Martin Hykl, David Kunrát

    VIDEO: Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 5.

    Polonahé modelky na přehlídce Beaty Rajské

    Během loňské půlhodinové přehlídky návrhářky Beaty Rajské (57) toho bylo k vidění dost, a to nejen pro dámy, ale i pro přítomné pány. Oči se jim rozzářily, když se po mole prošly hned tři modelky s nahými prsy pod průsvitnými halenkami. 

    Dlouhonohé modelky, mezi nimiž byla i vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová (32), Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (21) či Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová (22), vynesly některé vskutku odvážné modely! Návrhářka modelkám oblékla zcela průsvitné halenky, a i když byly z černé látky, jejich nahá ňadra se pod nimi nedala přehlédnout. Pro partnery přítomných dam a další pány to bylo příjemné oživení módního večera.

    Modelky předvedly nahá prsa pod průhlednými halenkami.
    Autor: Jan Tůma

    VIDEO: První módní přehlídka dcery Ivy Kubelkové Natálky: S maminkou jsme doma trénovaly! 

    Video
    Video se připravuje ...

    První módní přehlídka dcery Ivy Kubelkové Natálky: S maminkou jsme doma trénovaly! Martin Balcar, Lukáš Červený

  • 6.

    Otrava zkaženou vodou

    Moderátorka Lenka Špillarová (33), která pro televizi Prima zpracovávala dění na filmovém festivalu, v jeho průběhu skončila v nemocnici na kapačkách! Stala se totiž jednou z obětí kontaminované vody! Špillarová ale nebyla sama, onemocněli i další návštěvníci festivalu. Do karlovarské nemocnice proudily desítky lidí se stejnými potížemi - zvracení, průjmy, křeče v žaludku. Příčinou byla pravděpodobně kontaminovaná voda užívaná v jednom z doprovodných stánků u hotelu Thermal.  

    Špatně mi bylo od desíti hodin od večera do čtyř do rána. Pak začal zvracet i náš střihač. Měla jsem křeče v žaludku i průjmy, a nedalo se jinak, nechala jsem se odvézt kameramanem do nemocnice, kde mně dali kapačky,“ potvrdila Blesku Špillarová. Sama moderátorka ale viděla problém někde úplně jinde. „Měla jsem hot dog v jednom ze stánků. Vodu piji také, ale tu pijí i další lidé, o kterých vím, že jim nic nebylo. Se střihačem jsme oproti nim měli právě jen ten párek,“ myslela si reportérka TopStaru.  

    Moderátorka Lenka Špillarová
    Autor: Instagram

    VIDEO: Jiří Bartoška o výběru oceněných pro MFF KV: Podle čeho vybírá? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Jiří Bartoška o výběru oceněných pro MFF KV: Podle čeho vybírá? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

  • 7.

    Divoká jízda fotbalisty Koláře: Nahota, ženy a močení na ulici

    Plzeňský fotbalista Daniel Kolář (33) se na loňském festivalu pěkně předvedl! Opil se, jak zákon káže, vtrhl na jeviště módní přehlídky a pak u hotelu Thermal flirtoval s několika dívkami. Divokou jízdu městem pak zakončil už obligátním močením na ulici. Bývalý fotbalový reprezentant pil už od odpoledních hodin, a když pak dorazil na módní přehlídku návrhářky Debi Brown v Poštovním dvoře, svlékl se v jednu chvíli do půl těla a už notně posilněný vtrhl na jeviště, kde ukazoval vztyčený prostředníček. Z něj ho sundala až přítomná ochranka a vyvedla ven! 

    U hotelu Thermal pak flirtoval s několika dívkami, ale nakonec se mu nejvíce zalíbila vysoká brunetka, ke které se tulil. A dokonce ji začal pusinkovat. Najednou ale prohlásil: „Já se omlouvám, já se omlouvám!“ Kolem druhé hodiny ranní Kolář už bez dámského doprovodu vyrazil hodně vratkým krokem směr hotel! Při močení na zeď u říčky Teplá držel mobilní telefon v puse, který mu nakonec spadl na zem. Přímo do místa jeho potřeby. Od svého fotbalového klubu pak za své chování vyfasoval pěkně mastnou pokutu. 

    Záložník plzeňské Viktorky Daniel Kolář vzal přípravu svého týmu na novou sezónu po svém. Jeho noční řádění ve Varech nešlo přehlédnout.
    Autor: Blesk - David Kundrát, Martin Hykl

    VIDEO: Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal!

    Video
    Video se připravuje ...

    Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

  • 8.

    Strážmistr Topinka na dámských záchodech!

    Když musíš, tak musíš. Něco podobného si možná řekl herec Robert Mikluš (36) známý ze seriálu České televize Doktor Martin a jeho pokračování, když si na festivalu v Karlových Varech musel odskočit. Neřešil už pak ani to, do kterých dveří vlastně jde. 

    I když byly záchodky jasně odlišeny na dámské a pánské nejen pomocí růžového či modrého zbarvení, ale též velkým nápisem Jenny a Joe, držitel ceny Thálie se zřejmě spletl či natolik pospíchal, že se dobýval do nesprávných dveří. Odskočil si tak na toaletu pro dámy. Nevypadal ale, že by takové drobné faux pas dál řešil.

    Herec Robert Mikluš šel na dámskou toaletu
    Autor: showpix

    VIDEO: Švantnerová ve Varech v šatech za půl milionu: Jen kalhotky a 150 tisíc křišťálů! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Švantnerová ve Varech v šatech za půl milionu: Jen kalhotky a 150 tisíc křišťálů! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 9.

    Prachařová dorazila i přes Bartoškův zákaz

    Kdykoliv se v minulosti Agáta Prachařová (34) objevila ve Varech, byl z toho skandál. Došlo to dokonce tak daleko, že jí prezident festivalu Jiří Bartoška (72) dal zákaz vstupu. Modelka se podle svých slov zklidnila a do Varů přijela pouze jako doprovod svého manžela Jakuba Prachaře (35). 

    Jen, co se ubytovali na hotelu, tak se potkali s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou. „Bylo to milé setkání, pan Bartoška mě dokonce pochválil, že mi to poprvé, co mě zná, sluší. Přijela jsem s manželem jako doprovod, Kuba byl pozvaný. Budeme hlavně chodit na filmy a doufám, že to bude bez skandálů,“ řekla Blesk.cz Agáta Prachařová, které to v květovaných šatech s hlubokým výstřihem opravdu slušelo.

    Agáta s manželem ve Varech
    Autor: archiv Blesk.cz

    VIDEO: Prachařová ve Varech přes zákaz Bartošky! Co jí ředitel řekl „ve dveřích“? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Prachařová ve Varech přes zákaz Bartošky! Co jí ředitel řekl „ve dveřích“? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 10.

    Richard Müller vyděsil fanoušky svým zjevem

    Po dlouhé době vystoupil Richard Müller (57) před své fanoušky na koncertě v rámci karlovarského filmového festivalu. A svým vzhledem je doslova šokoval. Slovenský zpěvák výrazně zhubl a bez čtecího zařízení by své vystoupení nezvládl. Na pódium vystoupal po schodech nejistým a pomalým krokem. Fanoušci ho přivítali bouřlivým potleskem a bylo na něm vidět, že je potěšený. 

    Pak si ale mezi sebou začali šeptat, jak jejich oblíbený zpěvák hrozně zhubnul. „Vypadá nemocně a strhaně. A je hodně pohublý,“ řekla Blesk.cz jedna z posluchaček. Zpěvák stál celou dobu u mikrofonu a na nose měl černé brýle. A to i přesto, že vystoupil až ve 21 hodin a před sluncem se tak chránit rozhodně nemusel. Maskoval svůj pohled, který po celou dobu koncertu směřoval dolů ke čtecímu zařízení.

    Nemocný a pohublý Richard Müller na koncertě v Karlových Varech během filmového festivalu.
    Autor: Marek Pátek

    VIDEO: Jiří Stivín na MFF KV: Už tu o mě nepečují jako kdysi! Místo auta jenom kolo! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Jiří Stivín na MFF KV: Už tu o mě nepečují jako kdysi! Místo auta jenom kolo! Markéta Reinischová

  • 11.

    BONUS: Znechucený Řepka s Kristelovou (2017)

    „Přijde mi, že je tady hodně lidí, špatná organizace a diskomfort. Mně to vadí a vím, že už sem nikdy nepřijedu,“
    oznámil v limuzíně Blesku bývalý fotbalista Tomáš Řepka (45), který přicestoval s přítelkyní Kateřinou Kristelovou (39). „Já jsem plachej člověk, mám radši svoje vlastní pohodlí,“ uzavřel Řepka, kterému by tu plachost věřil asi málokdo. Jedno je jisté, na ten letošní festival se Řepka určitě nepodívá. 

    Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou na sportovním zápasnickém večeru.
    Autor: profimedia.cz

    VIDEO: Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV

  • 12.

    BONUS: Obří dekolt Jitky Čvančarové (2017)

    Herečka Jitka Čvančarová (41) patří mezi ženy, které jsou lidově řečeno krev a mléko. Navíc se za své křivky rozhodně nestydí a, když chce, ukáže je. Přesně to udělala na zahájení filmového festivalu před dvěma lety. Její šaty měly vražedný dekolt a nejenom mužům, ale i ženám v něm zůstávaly chtě nechtě oči. 

    Jitka Čvančarová se svým manželem Petrem Čadkem.
    Autor: Profimedia

    VIDEO: TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

    Fotogalerie
    115 fotografií
     

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy