Krásná Simona Krainová patří mezi modelky, které se nežinýrují a klidně nahlas říkají (anebo píší), co si myslí. Ne vždycky ale její názory padnou na úrodnou půdu, občas si totiž tak trochu nevidí do úst. Tahle příležitostná herečka, co v současné době září v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde jaksepatří zatápí lékaři v podání Pavla Řezníčka (53), se rozhodla rýpnout do povýšeneckého chování některých lidí, a nejspíš ji ani nenapadlo, jak se jí ona poznámka vymstí!

Krainová, která čtyři roky před padesátkou ukázala v kalendáři Fuck the Age naprosto luxusní nahé tělíčko ze všech stran a úhlů, sdílela totiž na instagramu fotku, na níž si hoví na jedné chatě v Krkonoších, s popiskem „mám ráda tohle místo… Je tady klid, krásný hory a fajn lidi… žádný snobský předváděčky zimních kombinéz a nových lyží, jak je tomu o kousek dál. Já si raději sednu za pec.“

Všímaví fanoušci ovšem postřehli jeden zajímavý detail, který si plavovláska neuvědomila. „Potom nechápu, proč vy máte na sobě oblečenou značku, která je podle mě znakem snobismu,“ podivila se jedna ze Simoniných fanynek. Konfekce téhle značky se prodává za desítky tisíc korun, (podobný kousek, jako má na sobě Krainová na snímku, je k dostání za 1 290 dolarů, což je necelých 30 tisíc korun). Krainovou kousavá poznámka ale nevyvedla z míry. „To není znak snobismu, ale kvality,“ reagovala.

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
91 fotografií