Simona Krainová je ve světě šoubyznysu jako doma. Kromě toho, že je o ni i v jejím (pro modelku) pokročilém věku stále obrovský zájem, je vlivnou influencerkou a občasnou herečkou. Vždyť kdo by si ji nepamatoval jako sexy barmanku z Kamaráda do deště 2, „tajnou agentku“ v bláznivé komedii Byl jednou jeden polda, anebo jako hlavní ženskou postavu z filmu Vybíjená? Velkou seriálovou roli však ještě nedostala – až teď. A jak je Simoniným zvykem, novou příležitost uchopila za pačesy.

S vervou se pustila do natáčení Ordinace v růžové zahradě, a s prvními klapkami se už chlubí na sociálních sítích. Sdílí například instastories z maskérny nebo ze střižny, kde je vidět v interakci s další novou posilou populárního seriálu z lékařského prostředí, Pavlem Řezníčkem (52). Zatímco charismatický herec bude v nových dílech ztvárňovat roli gynekologa Brabce, který notně zamíchá osudy hlavních hrdinů, Krainové byl svěřen neméně náročný part!

„Budu hrát právničku Danielou Stárkovou. Konečně se budu cítit jako Andrea Verešová, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy,“ žertovala modelka, která má vystudovanou pouze základní školu. Už v šestnácti letech totiž odstatovala svou strmou hvězdnou kariéru, a podle svých vlastních slov se natolik proslavila, že stejně nikdy a nikde nemusela ukazovat životopis. Vzdělání ostatně nepotřebuje ani před kamerami, stačí jí talent a cílevědomost. A obojí ona rozhodně má! „Už brzy,“ láká teď Krainová své příznivce ke sledování Ordinace.

„Velmi ráda přijímám nové výzvy,“ přiznala v létě blonďatá sexbomba Blesku. „Než jsem nabídku přijala, tak jsem měla obavy, jak budu stíhat natáčení, ale celý štáb mi vychází neuvěřitelně vstříc a kolikrát mi mění natáčecí dny, protože toho mám opravdu hodně. Podzim je vždy strašně nabitý,“ posteskla si. Kromě toho je dvojnásobnou maminkou synů Bruna (6) a Maxe (8), a tak bude mít dozajista plné ruce práce i s jejich školní docházkou, vyzvedáváním kluků z kroužků a podobně. A také se zvelebováním své už tak dokonalé tělesné schránky. Denně totiž běhá více jak 10 kilometrů a poctivě cvičí.

VIDEO: Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií