Slováček to prozradil časopisu Rytmus života s tím, že se Patrasovou už dlouho snaží přesvědčit, aby si problém přiznala a šla se léčit, ale ona trpí nedostatkem sebereflexe, jak jako většina podobně nemocných. "Bohužel to nepůjde, dokud ona sama nebude chtít," zoufá si Felix, který vidí jako jediné možné řešení částečné zbavení svéprávnosti.

"Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché. Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové," krčí Slováček bezmocně rameny. 

Prý za ním stojí i jejich děti Felix junior a Anička Slováčková. "S Aničkou už jsem to i konzultoval," říká Slováček. Ten už našel i odborníka, který má Dádu vyléčit. "Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řešil s Hankou Krampolovou. Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí ani nemusí. Vidím to jako její jedinou záchranu. Tento týden mám sraz se soudcem," dodal Slováček.  

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií