Nedávno se měl prý Felix Slováček nechat slyšet, že by se k manželce možná i vrátil, kdyby nepila. Jenže teď je všechno jinak a on už nemůže přijít Dádě Patrasové skoro ani na jméno. Už o ní podle svých vlastních slov nechce mluvit, jelikož je to pro něj prý negativní téma a akorát by se rozzlobil.

„Zbytečně mě to trápí a pak se rozčiluju. A někdy i křičím. Není to dobrý,“ řekl v rozhovoru pro Expres.cz a bylo zcela zjevné, že mu otázka na choť není zrovna po chuti. „Nemáme mezi sebou žádný kamarádský vztah, vlastně nemáme žádný. Já už asi pro ni dobrého slova nemám. Je mi líto, kam to všechno dospělo,“ šokoval svým prohlášením.

Stejně tak nechtěl mluvit ani o rozvodu, přestože ten by byl pro jejich současnou situaci asi jistým vysvobozením. Nejenom pro odcizené manžele, ale i pro jejich současné partnery. Radost by asi měla umělkyně Lucie Gelemová, která se do slavného saxofonisty zakoukala už před pěti lety, tak i Dádin italský hřebeček Vito, s nímž Patrasová udržuje vztah na dálku už druhým rokem.

„Vždyť ona byla taková krásná a energická, teď bohužel padá na dno. A proč jsem se s ní ještě nerozvedl? Moc se o tom bavit nechci, ale je to několik faktorů do sebe spjatých. Tím bych jí asi ublížil nejvíc,“ povzdechl si pro Expres.cz Slováček, a patrně si při tom vůbec neuvědomil, že tahle slova, která pronesl do médií, ji určitě zraní mnohem více než čerstvě podepsané rozvodové papíry.

Felix rovněž zmínil, že pro ženu, které řekl své „ano“ v roce 1983, sehnal i luxusní léčebnu v zahraničí. Tam by se mohla někdejší sexbomba osmdesátých let vyléčit ze své údajné alkoholové závislosti. Ta ostatně způsobila i to, že herečka v opilosti krátce po Vánocích bourala s více než 2 promile alkoholu v krvi.

Jenže Patrasová prý možnost léčení odmítla s tím, že problém s pitím nemá. „Mrzí mě to i kvůli dětem. Ale když člověk nechce něco dělat se svým životem, vy nemůžete udělat nic,“ dodal.

VIDEO: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií