„Zima, jak má být,“ chlubila se na sociálních sítích výtvarnice Lucie Gelemová (35) a zveřejnila hned několik snímků, na nichž si užívá zimních radovánek ve sněhu se svým milovaným partnerem Felixem Slováčkem.

Dvojice si očividně společně vyrazila na hory, zřejmě aby na čas utekla z Prahy od starostí. Zejména muzikant jistě ocení, že chvíli neuslyší o tom, co se děje s jeho zatím stále právoplatnou manželkou Dádou. Její vánoční skandál, kdy na Štěpána sedla za volant opilá (test prokázal, že měla v krvi 2,5 promile) a nabourala, totiž stále neutichl. „O jejím problému mluvím už deset nebo patnáct let,“ přiznal záhy poté Slováček s tím, že jeho choť alkoholu holduje už dlouho, a nejedná se tak o první podobný přešlap.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela. Aktu.cz

Rozhodně odmítá obvinění některých Dádiných fanoušků, že její problémy odstartovala právě jeho nevěra s Gelemovou. „Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ postěžoval si saxofonista, který vedle mladší partnerky jen kvete. Vždyť zatímco jiní lidé v jeho (již pokročilejším) věku obvykle ze sněhových závějí radost nemívají, jelikož se jim v nich špatně chodí, on v nich křepčí s úsměvem na tváři.

Patrasové tak mohou být oporou snad jen její dospělé děti, syn Felix Slováček ml.(35) a dcera Anna Slováčková (23). Ti ji přece ještě nedávno bránili jako lvi, a zatímco nad jejími excesy (například odvážnými fotkami z dovolené v Itálii) přivírali oči, tátovu Lucii vehementně tepali i kvůli fotce se svatební kyticí a neřekli o ní nic hezkého. Jenže teď oba potomci Dády a Felixe mlčí a k mámině autonehodě v opilosti se už raději vůbec nevyjadřují.

Zapomenout ale přece jen nemohou, alespoň dcera Anička, která už od Vánoc na Instagramu stále schytává ze všech stran jedovaté poznámky a urážky týkající se Dády a její bouračky. Zřejmě kvůli tomu, že její maminka tvrdila, že rozhodně nepila, pouze den předtím právě s dcerou. Jenže ona její slova nepotvrdila, naopak se prý viděly pouze na Štědrý den.

Většinu rýpnutí sice Slováčková nechává bez reakce, teď už to ale nevydržela a ohradila se. Na Instastories totiž sdílela příspěvek Policie České republiky o různých přečinech odehrávajících se na sociálních sítích. „Pomluva, křivé obvinění, podněcování k nenávisti...,“ objevuje se mimo jiné v seznamu. Hvězda Ordinace v růžové zahradě k příspěvku ani nic nepřipsala, jen připojila velkou řadu vykřičníků, aby varovala všechny, kdo se do ní a její rodiny navážejí.

VIDEO: O Dádině údajném alkoholismu mluvil Felix Slováček i dřív: Moje žena má problém!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
99 fotografií