Zatímco záhy po vánoční autonehodě herečka dělala, jako by o ničem nevěděla a vše popírala, teď už se ‚ťukanec‘ ani tajit nesnaží. Pořád se ale tváří, jako by vlastně o nic nešlo. „Tak jsme se srazili, no. Ježíši, proboha, mám nabouraný blatník, jela jsem si zaparkovat auto,“ promluvila pro Tn.cz Dáda, podle níž nehodu způsobil druhý řidič.

Ten ostatně z místa bouračky utekl, jelikož se jednalo o mezinárodně hledaného Ukrajince. „To byla prakticky podle mě jeho vina. Já jsem tam řešila papíry a policii a všechno, no a on zdrhnul asi no. On neměl totiž povolení k pobytu, říkali ti policajti,“ vysvětluje. „Neptejte se, já se o tom už nechci bavit, mám z toho nervy, jsem ve stresu,“ odpověděla jen vyhýbavě na otázku ohledně krevních testů na alkohol.

Ona si ostatně stále stojí za tím, že na druhý svátek vánoční, kdy ke karambolu došlo, alkohol nepožila. „Stoprocentně, protože já jsem ten den, co jsem se nabourala, tak jsem nic nepila. Přece bych nevlezla do auta.“ obhajuje se Patrasová, která již dříve uvedla, že pila pouze den před nehodou víno, když s dcerou Annou Slováčkovou (23) slavily Štědrý den. Jedná se tak podle ní o zbytkový alkohol.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Jenže to moc nesedí, zejména proto, že bouračka se stala 26. prosince a den předtím byl první svátek vánoční, nikoliv Štědrý den. Ostatně i Dádina dcera její verzi popřela. „Mámu jsem viděla jen na Štědrý den,“ dušovala se blondýnka. Ta sice přímo neřekla, že by její maminka snad měla problémy s alkoholem.

Ovšem to za ni pro změnu obstaral táta Felix. „Já o jejím problému mluvím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ tvrdil v rozhovoru pro Blesk muzikant.

Jeho slova si ale jeho zatím stále právoplatná choť nenechala líbit. „Má milenku, a tak nevím, proč se mstí mně,“ podivila se pro Tn.cz a jedovatě dodala na jeho adresu: „Pan Slováček tedy mimochodem popíjí každý den!“

VIDEO: Felix skutečně o Dádě a jejích údajných problémech mluvil i dříve! co prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií