Leckdo by čekal, že po takovém průšvihu, jakého se herečka na Štěpána dopustila, by mělo přijít veřejné přiznání a samozřejmě i omluva. Jenže místo toho Dáda na svůj Instagram vyvěsila 27. prosince společnou fotku s italským milencem Vitem. „Třicetkrát ji přidej, jsi naše bohyně,“ utahoval si z ní pak kdosi v komentářích kvůli tomu, že naprosto stejný snímek přidala již den před Štědrým dnem. „Mám tu fotku ráda,“ objasnila, ale dál se už nevyjadřovala.

Ovšem diskuze se nakonec rozjela i bez ní. „Škoda že už nemáte řidičák,“ rýpl si do ní další člověk a rázem se přidali i další. „Pražská snobka, co si myslí, že jí vše projde!“ Na přetřes samozřejmě přišla i osudná bouračka a Dádina následná reakce, kdy sprostě nadávala a vymlouvala se, že nepila. „Jako dospělý člověk se má přiznat, omluvit všem, hlavně dětem. A slíbit, že už to neudělá! Čestně přijmout trest, neovlivňovat, nedolejzat a neztrapňovat přítele,“ mínil kdosi.

Ovšem vzápětí se vyrojili i její fanoušci a vyrazili jí na pomoc. „Dádo, vy to dáte, buďte silná! Mám vás ráda, držím palce! Neřešte lidi a jejich urážky!“ Kromě těchto vzkazů došlo i na obhajobu jejích činů. „Chybu může udělat každý,“ shodovalo se několik lidí. „Nedělejte z ní chudinku, když žije v mnohomužství a v blahobytu a dovolí si jezdit nalitá,“ kontroval další diskutér.

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Představitelce princezny Xenie mnozí vyčetli, že si vůbec opilá sedla do auta. Shodovali se, že je to neomluvitelné a mohla někoho i zabít, i když jela rychlostí jen zhruba 40 km/h. „Každý takový by měl být potrestán nejpřísnějším trestem! Až to do Vás někdy autem nahulí taková milá a hodná paní Dáda, tak se budete divit. Obhajovat takové chování muže fakt jen idiot, sorry jako,“ nešetřili ji. Na druhou stranu jí bylo přičteno k dobru, že nabourala vůz Ukrajince, který byl mezinárodně hledaný policií, a tak v podstatě »dopadla zločince«.

Dokonce se objevily i názory, že Patrasová má pravděpodobně problém s alkoholem a na jejím současném stavu se podepsal i její manžel Felix Slováček (75) a jeho vztah s mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (35). „Teď je mi jí spíš líto. Ono i to pití může mít někde příčinu. Třeba psychické problémy z dlouhodobě špatně fungujícího manželství, deprese… držím jí palce, ať to všechno zvládne,“ politovali ji někdo a jiný člověk namítl, že ona sama kdysi muzikanta poznala v době, kdy byl ženatý. „Rozmazlená, panovačná panička, co odvedla otce od rodiny před lety a teď neumí zachovat noblesu.“

Několikrát se v diskuzi také nadneslo, že by si měla královna dětských srdcí, která pro malé děti zrovna není tím nejlepším vzorem, přiznat svůj problém a jít se léčit. „Nebo jí taky může čekat podobný osud, jako měla Iveta Bartošová,“ varuje ji jedna z fanynek, která má o ni zřejmě strach.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela. Aktu.cz

Fotogalerie
66 fotografií