Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97 pořádá každý rok tuhle dobročinnou akci, na které nechybí celá řada slavných tváří. Kromě organizátorky Dagmar Havlové (65) se zde objevila například Jitka Molavcová (68), Michaela Dolinová(54), Kateřina Brožová (50), Michaela Kuklová (50), Dana Batulková (60), Bára Basiková (55) nebo třeba Jitka Zelenková (68), která měla ten den zrovna svátek. Bazárek se totiž konal pátého prosince.

Přestože to všem dámám velice slušelo a bývalá první dáma zářila jako hollywoodská hvězda, nebohé Patrasové se povedlo ukázkové faux pas. Tmavé legíny značky Gucci  se jí zařízly až příliš hluboko a odhalily to, co by oko zvídavého diváka zrovna vidět nemuselo: naprosto ukázkový „camel toe“, tedy „velbloudí stopu“ v rozkroku. Její intimní partie byly tedy před zraky všech vykresleny do těch nejmenších detailů… což rozhodně není reklama, o kterou by sexsymbol osmdesátých let stál.

Jak se zdá, Dáda teď před Vánoci rozhodně neprožívá lehké období. Místo toho, aby nakupovala dárečky pro své nejbližší a zlobila se maximálně nad spáleným cukrovím, musí se věnovat přestavbě koupelny, kterou trochu proti její vůli objednal její muž, známý saxofonista Felix Slováček (75), zatímco on si užívá výletů po boku své mladé milenky Lucie Gelemové (35). A jakmile Dáda zveřejní nějakou společnou fotku se svým (stále ještě) manželem, ten ji nařkne, že je alkoholička. A teď tohle!

Fotogalerie
39 fotografií