Z Andalusie se Felix s Lucií vrátili po půlnoci, krátce si odpočinuli a jen pár hodin nato se vrhli do víru života. Prý nemohli chybět na přehlídce módních lahůdek vyhlášených módních salonů.

Gelemová nejprve zabrousila mezi oblečení a otestovala apartní svatební šaty. Podle ohlasu okolí i samotného Felixe jí hodně slušely. „Je to tak trochu generálka, hodně se mi líbily a byly ušité skoro přesně na mou postavu. Ovšem znovu říkám, byla to generální zkouška, a kdy bude premiéra, toť otázka."

„Ještě je potřeba vyřešit nějaké věci a pak se uvidí,“ okomentovala situaci Gelemová, která zřejmě narážela na to, že Slováček je stále ještě ženatým mužem, a nový „chomout" tedy momentálně ani jednomu nehrozí.

Pár fotek ze zkoušení pak výtvarnice přidala i na sociální sítě a zvlášť dva snímky fanouškům málem vyrazil dech. Lucie na nich totiž sedí i stojí s rukou položenou na bříšku, které je podezřele (i když jen mírně) vypouklé. Mnohé tak jistě na první pohled napadlo, že je možná v požehnaném stavu a na svatbu s o mnoho let starším partnerem pospíchá právě proto, že s ním čeká dítě. Zda tomu tak opravdu je, ukáže až čas... Jen těžko říct, jak tyhle novinky, pokud se potvrdí, vezme Felixova stále ještě právoplatná žena Dáda Patrasová.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií