Někdejší královna dětských srdcí, která poslední dobou zásobuje sociální sítě notně podivnými videi, se podle portálu Expres.cz rozhodla, že nefunkční vztah - nevztah s uznávaným muzikantem Felixem Slováčkem konečně rozčísne. Zvažuje prý rozvod.

Není to ale poprvé! Kdysi údajně svou žádost stáhla na naléhání manžela, který jí byl před celým národem opakovaně nevěrný. „On mě přemluvil. Řekl, že to je jenom taková epizodka. Jak je vidět, tak to epizodka není. Přemluvil mě, abych rozvod stáhla, že s tou paní už není. Tak jsem to stáhla, a jak vidíte, pořád s ní je,“ přiznala s hořkostí Dagmar Patrasová.

S právníky se prý podle svých vlastních slov již radí, jak postupovat. Koneckonců i přesto, že Slováček prakticky žije se svou milenkou, mladou umělkyní Lucií Gelemovou, a dokonce s ní chodí i do společnosti, pořád dochází do jejich společného domu a s Patrasovou se pravidelně vídá. „Nejen můj manžel, ale i já mám svůj život. Nehodlám na úkor jejich vztahu sedět doma a čekat, až si to manžel zase rozmyslí a půjde o dům dál,“ dodala ale nyní pro Expres Patrasová bojovně.

Dádin přístup je poněkud zvláštní, ještě v polovině února se totiž Felix pro Expres.cz rozčiloval, že s Patrasovou, která v osmdesátých letech platila za sexsymbol, neudržuje žádný vztah, a to ani ten kamarádský... ale rozvést se s ní nedokáže. Argumenty, kvůli kterým nemůže už konečně zastavit tohle šílenství, ovšem nesdělil. „Je to několik faktorů do sebe spjatých. Tím bych jí asi ublížil nejvíc,“ vysvětloval neurčitě a prezentoval to málem tak, jako by se bez něj manželka měla minimálně psychicky zhroutit.

Hlavní důvod, proč ani jeden nechce vycouvat ke svazku, který je pro smích snad celé republice, tak bude nejspíš docela obyčejný a prostý – vypadá to, že jde zkrátka jenom a pouze o peníze. Manželé za pětatřicet let společného života nahromadili obrovské jmění, vlastní několik nemovitostí a mají také nejeden účet v bance. A to vše bude docela obtížné rozdělit.

VIDEO: Dáda Patrasová o své povánoční nehodě, kdy bourala pod vlivem alkoholu

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě David Turek

Fotogalerie
64 fotografií