Krásná topmodelka Simona Krainová je podle všeho za volantem pořádné zvíře, jelikož to byla právě ona, kdo způsobil tohle neštěstí. „Nebylo to nic vážného, jen jsem v centru ťukla do auta nějaké paní, bagatelizovala celou situaci. S autem vůbec nic neměla, ťuknutí bych zřejmě musela hledat lupou a stejně bych nic neviděla, ale přesto trvala na tom, že se musí zavolat policie,“ postěžovala si Krainová, která kvůli této nehodě na slavnostní párty dorazila s menším zpožděním. Chvilku asi trvalo, než přivolaní muži zákona sepsali všechna potřebná lejstra.

Na sociálních sítích, na kterých přitom půvabná plavovláska komentuje prakticky každý svůj krok, o její bouračce nepadlo ani slovo. Krainová, známá nejen z přehlídkových mol, ale i ze svého účinkování před televizními kamerami, si zřejmě tímto nepříjemným zážitkem nehodlala kazit večer. Do Rytířské ulice a do jediného obchodu Blauer v Čechách dorazila jak s úsměvem, tak i se svým manželem po boku. A přesto, že si krátce předtím na silnici prožila svoje, její kroky vedly neomylně k nádhernému veteránovi, který byl ozdobou celé akce, a u něhož jaksepatří zapózovala.

Simona, která platí za módní ikonu (a která vlastní dokonce svou módní značku BySimona), na párty světově proslulé módní značky zkrátka nemohla chybět, a oprýskaný lak na blatníku jí v tom rozhodně nezabránil. Kromě toho prozradila i svůj návod na to, jak se oblékat tak skvěle jako ona: „Za ty roky v módní branži vím, co mi sluší nejlépe. Samozřejmě se nechávám inspirovat módními časopisy a trendy, ale vždycky do toho přidám něco svého. Nekopíruju slepě. Mám ráda pánskou módu, saka, tenisky, jednoduchý ležérní věci. To na mě, myslím, je vidět nejčastěji…“

VIDEO: Manžel Simony Krainové zhubl 15 kilo!  Dostal nůž na krk

Video
Video se připravuje ...

Manžel Simony Krainové zhubl 15 kilo! Dostal nůž na krk Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií