Modelce Simoně Krainové by slušel i pytel na brambory! Alespoň to si myslí její fanoušci na sociálních sítích, kteří se pohledem na její „nové vlasy" nemohli vynadívat. Šlo sice pouze o paruku, ale vzhledem k obrovskému množství pozitivních komentářů a velkému počtu lajků, by možná Krainová mohla skutečně uvažovat o podobné změně.

„Dámy, není nic důležitějšího, než se sladit s kávou. Tahle kočka, co si je sama vymazluje, se jmenuje Katka a má ty nejvíc cool paruky světa. Pokud na ni chcete kontakt, piště mi do zpráv. Já už mám doma tři a to je jen začátek," chlubila se modelka svým novým lookem na sociální síti.

Jinou než blond by u Krainové asi čekal málokdo, fanoušci ale byli ze změny absolutně nadšení! Tak to je bomba. Vám snad sluší všechno," reagovala na modelčinu proměnu její fanynka. „Tak to je jiný kafe, než ta blond," vtipně ohodnotila fotografii další. 

Jedna z fanynek musela použít hodně peprný jazyk, aby vyjádřila, jak na ní změna Simony Krainové zapůsobila. „Tak doufám, že je to paruka, protože Simča prostě nemůže být neblond. Nicméně tedy musím dodat, řeknu to lidově, že tato dáma, pokud by si snad i na tu hlavu nas*ala, bude prostě nádherná."

Simono, ty vlasy, barva i střih ti tak seknou! Tmavší je top, více ti vyniknou pěkné rysy tváře," chválí modelku další z jejích obdivovatelek. Simoně to opravdu neskutečně sekne a v komentářích se téměř nenajde žádný negativní komentář. 

VIDEO: Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách!  

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
96 fotografií