Je pravda, že když si člověk přečetl Simonin týdenní rozpis plný běhání, cvičení pilates a návštěv posiloven, vysloveně se nabízela otázka, kdy si v tomhle nabitém programu najde čas na rodinu, tedy na manžela Karla Vágnera (42) a syny Bruna a Maxe, nebo nedej bože na nějakou tu práci. „Simčo, upřímně, jste top, ale 5x týdně běhat + 2x týdně cvičit + 2 děti + 4x týdně kroužky a do toho téměř nejíst, to je pro mě a pracující matky nemožné,“ povzdechla si jedna Simonina fanynka.

A to byla voda na mlýn mladé manželky fotbalové legendy Milana Baroše. „Když to čtu, je mi líto skutečných matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek. Vy jste mamka, co vaří, jezdí s dětmi na kroužky, věnujete se jim a do toho sedíte v práci (což není schůzka na kávě). Vy jste osobnost pro skutečné matky. Vy, co fungujete bez chův, staráte se o domácnost, úklid, děti, do toho kroužky, práce. To je totiž skutečný život a skutečně náročný,“ odpověděla Tereza dotyčné dámě. Podle ní tedy půvabná blondýnka Krainová není matkou na plný úvazek,  jelikož si může dovolit zaplatit výpomoc v domácnosti.

Krainová si toho v záplavě obdivných zpráv ovšem všimla a rozčílila se. „Nevím, co jste tím sledovala, možná se vám zastesklo po zašlé slávě a máte pocit zviditelnění se, tak vám trochu touto odpovědí k tomu dopomůžu,“ běsnila plavovlasá modelka a módní návrhářka na sociální síti. „Nevím přesně, jakou skupinu matek jste tou nevhodnou poznámkou chtěla oslovit vy, ale od matky, která celý život nic nedělá (samozřejmě se staráte o své děti, ale k tomu jsme my mámy již archetypálně a biologicky nastaveny), předvádí jenom svoje vysportované tělo v plavkách, postuje fotky z dovolených, selfíčka z luxusních míst a aut a sama se o tento luxury life nijakým způsobem nepřičinila, mi přijde minimálně zarážející,“ upozornila Krainová pohlednou Barošovou na to, že sice káže vodu, ale pije víno.

Krainová dále zdůraznila, že ona, na rozdíl od Barošové, si od svých patnácti let sama vydělává, kdežto její životní výhrou je leda tak výhodný sňatek. „Chůvu mám ale přesně z tohoto důvodu, že jsem pracující máma. To je to, co neznáte vy, milá Terezo. Dokonce budete asi i překvapená, ale vařím každý den, když nejsem v práci, a děti si rozvážím sama, pokud nejsem s manželem na NAŠÍ dovolené, což je maximálně 2x v roce. Moje práce někdy vyžaduje celé dny strávené ve studiu, na kampani, nebo taky na cestách, protože k práci modelky mi přibyla vlastní značka a ta vyžaduje péči o obchod. Nic mi nespadlo do klína!“

Modelčini příznivci se však přece jenom rozdělili na dvě skupiny: jedna ke Krainové vzhlíží jako k modle, o kterou se nikdo nesmí ani otřít, druhá nechápe, proč se kvůli někomu, jako je Tereza Barošová, tolik rozčílila, a svou reakcí jí vlastně jen dělá reklamu. Vždyť jí věnovala celý jeden post! Všichni ale dávají Krainové za pravdu v tom, že hodit kamenem by měl jen ten, kdo je zcela bez viny - i kdyby na Tereziných slovech něco málo bylo, i ona má máslo na hlavě...

VIDEO: Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií