Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moje děti, moje děti, křičela zoufalá Natalie. V plamenech zemřela její čtyři děťátka

Autor: shp - 
6. února 2019
18:00

Tragédie, z níž se rodina možná nikdy nevzpamatuje. Při požáru, který nejspíše způsobil výbuch plynu, zahynuly v anglickém Staffordu hned čtyři malé děti. Jejich matce se podařilo ze smrtícího inferna uniknout. Zoufale pak běhala od dveří ke dveřím a žadonila sousedy o pomoc. Toto jsou svědectví některých z nich.

Matce Natalii Unittové (24) a otci Chrisu Moultonovi (28) se podařilo z hořícího domu uniknout tím, že vyskočili z okna. Chris měl v náručí nejmladšího syna Jacka (1), kterého se jako jediného z dětí povedlo zachránit. Riley (†8), Keegan (†6), Tilly (†4) a Olly (†3) našli bohužel v plamenech smrt.

Byla jsem v koupelně a slyšela jsem, jak venku žena křičí: ‚Moje děti, moje děti.‘ Poté přišla velká rána,“ vypověděla jedna ze sousedek rodiny britskému listu The Mirror. Bývalá spolužačka Natalie Sophie Flood prohlásila, že pro matku byly její děti vším a nedokáže si představit, jak se vypořádá se smrtí svých čtyř děťátek.

Natalie byla šikanována na škole. Jediné, co kdy v životě chtěla, bylo stát se matkou. Pro ty děti žila. Byly celý její život. Teď bude totálně zničená, ztratila čtyři děťátka. Nevím, jak se s tím vypořádá,“ řekla webu Mail Online. Psychicky je na tom špatně i tatínek Chris. Podle svědectví sousedů požár vznikl v pokojíčku dětí a rychle se šířil domem.

Případem se zabývá policie, která musí potvrdit, že za požárem a explozí stojí únik plynu. Natalie, Chris i Jack jsou prozatím v nemocnici. Jejich zranění je neohrožují na životech. Šrámy na duši jsou však tak velké, že se možná nikdy nezahojí. Kromě rodiny truchlí i sousedé, kteří k domu, kde k tragédii došlo, nosí květiny a plyšáky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání