Je jí teprve 24 let, její vzhled je zvláště pro seveřana exotický a mladistvou atraktivitu a živočišnost jí také nelze upřít. Nejspíš právě proto mexická zpěvačka Claudia Pearlová učarovala manželovi Gottovy (†80) nejstarší dcery Dominiky. Ta Blesku nedávno přiznala, že přistihla svého muže při sexu s mladičkou zpěvačkou, která byla zrovna na návštěvě v Helsinkách. A to byla jedna z vícero pomyslných teček za devatenáctiletým manželstvím Dominiky Gottové a Tima.

Timo se ve svých výlevech, kterých má plný profil na facebooku, často vyznává z lásky ke krásné Claudii. A jak je vidět, exotické krásce Timo také není lhostejný. Když přijela za ním do Helsinek, společně začali pracovat na novém hudebním projektu. A podle Claudiiných slov bude tahle spolupráce brzy pokračovat.

„V hloubi své duše přijímám klid, se kterým jsem žila poslední týdny ve Finsku. Přeju si, aby lidé kolem mě mohli mít jen trochu toho klidu, který jsem zažila já. K této myšlence mě přivedl Timo na jedné z našich schůzek. Naučila jsem se být více empatická a tolerantní, protože jsem nikdy s nikým nebyla tak dlouho... Mám toho hodně co říct, ale brzy za mnou Timo dorazí, abychom dokončili, na čem jsme začali pracovat,“ zní slova na facebooku Claudie Pearl, která v setkání s Timem vidí až duchovní zázrak. A svými slovy také potvrdila to, co finský hudebník hlásá do světa - za Claudií se skutečně co nevidět plánuje vydat až do Mexika!

Mezitím, co je nesourodý pár odloučen, se Claudia rozhodla na sobě dřít, aby měla s Timem na čem spolupracovat. Na fanouškovských stránkách se mladá umělkyně ve středu svěřila, že už má téměř hotový druhý singl, a tak zbývá jen krůček k tomu odstartovat hvězdnou kariéru. Teď už jen čeká na „svého“ Fina...

„Timo Tolkki a já budeme pokračovat ve spolupráci, abychom dokončili, co jsme začali. Později, a pokud se vše bude vyvíjet takhle dobře, začneme s finální nahrávkou,“ těší se mexická zpěvačka, že mimo jiné i díky Timovi udělá díru do uměleckého světa. Jestli však jejich vztah bude už tentokrát pokračovat jen na profesionální úrovni, se teprve uvidí. Timo by náruč o téměř třicet let mladší krásky jistě znovu vřele přijal.

VIDEO: Autorka Gottova životopisu: Dal mi mobil na všechny svoje milenky!

Video
Video se připravuje ...

Autorka Gottova životopisu: Dal mi mobil na všechny svoje milenky! Blesk TV

Fotogalerie
45 fotografií