V poslední době brunetka přímo sálá spokojeností a láskou k partnerovi Petru Plačkovi, s nímž se chystá nastěhovat do společné domácnosti. Ovšem teď odtajnila i to, jak to mezi nimi vypadá v posteli...

V instastories se Pomeje předvedla ve velmi sexy prádélku a lehla si v něm tak, aby se opírala o svaly svého »Pedritka«, jak si muž přezdívá. Nic ale na záběrech nejdříve neřekla a její miláček jí začal dráždivě olizovat vlasy, jako by byla to nejsladší lízátko na světě.

Raději se tak odtáhla, aby diváci na instagramu neviděli víc, než je nutné. „Já jsem si vzala hodobožovou košilku a myslela jsem si, že řekneš něco romantického,“ vysvětlovala pak Petrovi a z jeho reakce bylo patrné, že by čas raději trávil něčím jiným než mluvením. „I love you, miláčku,“ zaúpěl jako hladový vlk a hned jí věnoval několik polibků na rameno. Jistě byl velmi rád, že Andrea připsala k příspěvku už jen: „Tak radši dobrou!“ Snad pak přece jen potom mobil odložila a věnovala se přímo jemu. 

V dalším obdobném příspěvku se zase dýdžejka ukázala v podstatě v rouše Evině a svá uměle zvětšená, ale přesto krásná ňadra, si zakrývala pouze rukama. Plaček se jí zrovna věnoval zezadu a cosi jí snad mazal na záda. „Lásko, nemůžeš se takhle prohýbat,“ vytýkal jí s láskou.

Pravda je, že někteří (především mužští) fanoušci jistě takové pohledy do ložnice sexy krásky ocení, jenže přece jen by si maminka malé holčičky mohla příště rozmyslet, co chce sdílet s celým světem a co jen ve dvou. 

VIDEO: Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií