Dýdžejka a vdova po Jiřím Pomeje(†54) se po hercově smrti stala jediným rodičem dcery Aničky. Díky strýčkovi Petru Plačkovi, Andreinému svalnatému příteli, ale na to okatá černovláska není úplně sama. Aby ale dceři Aničce dopřála plnohodnotné dětství, musí se pořádně otáčet a makat, jak se dá. Povolání dýdžejky ji navíc nesmírně baví.

To ale znamená, že na Aničku nemá čas ve dvě v noci. Práce a péče o dítě od rána do večera zkrátka nejdou dohromady. Některé maminky v řadách fanynek to ale nedokážou pochopit, a tak vyjádřily nesouhlas s tím, že holčička navštěvuje mateřskou školu. „Moje dcera nechodila nikdy do školky, rovnou šla do školy a dneska mluví sedmi jazyky a studuje dvě vysoké školy. Takže školka, hmmm...,“ zněl názor a zkušenost jedné ze sledujících.

Dýdžejka se proto rozhodla říct, jak to cítí ona sama. „Já myslím, že se shodneme na tom, že školka není nic špatnýho. Nemluvě o tom, že jsou lidi, kteří pracují a nemají možnost být s dítětem 24 hodin denně,“ řekla Andrea. „Já si osobně ani nemyslím, že je pro toho človíčka něco přínosného být mu 24 hodin za zadkem. Ty malé živočichy to zocelí, naučí se komunikovat a řešit problémy mezi sebou,“ prohlásila dýdžejka, se kterou ale jistě bude celá řada jiných matek plně souhlasit.

VIDEO: Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
38 fotografií