Důležitý životní krok udělala Dominika po poslední návštěvě Prahy, kde byla tatínkovi dodatečně gratulovat k životnímu jubileu. „Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích,“ řekla Dominika otevřeně Blesku. „A to jsem také tátovi slíbila. Chci, aby mi bylo zase dobře,“ dodala odhodlaně.

Zpěvák v minulosti dceři peníze na léčbu zasílal již několikrát, ale jeho nejstarší dcera je podle informací Blesku do terapií neinvestovala. „Pan Gott s Dominikou na toto téma hovoří poslední dva roky. Již mnohokrát se ji snažil přesvědčit, aby svůj problém s alkoholem co nejrychleji řešila a podstoupila léčení. Ona to však vždy odmítala s tím, že není alkoholička a žádný problém nemá,“ tlumočila Blesku zpěvákovo stanovisko jeho mluvčí Aneta Stolzová (37).

„Teprve až po její poslední návštěvě v Praze ji pan Gott přesvědčil, aby léčbu nastoupila. Proto je rád, že se skutečně rozhodla vyhledat odbornou pomoc, s čímž jí velmi pomáhá i Gottova manželka Ivana,“ prozradila mluvčí.

Manželé Gottovi udělají vše pro to, aby se Dominika ze svých závislostí dostala. „Oba jsou jí v její snaze řešit svůj problém oporou a věří, že Dominika u svého přesvědčení zůstane a léčbu co nejdříve zahájí,“ dodala Stolzová.

Dominika si vybudovala závislost na alkoholu pod tíhou velkého rodinného stresu z posledních let. Manžel Timo Tolkki (53) bojuje s maniodepresivní psychózou, tatínek Karel zase bojoval s rakovinou a má stále velké zdravotní problémy. A vážné nemoci se nevyhýbají ani její mamince Antonii Zacpalové (84), která žije v pražském domově pro seniory.

VIDEO:  EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Fotogalerie
67 fotografií