„Pracovali jsme spolu hlavně v osmdesátých letech. Irma pro mne napsala například německé texty k českým hitům Portrét neznámé (Einmal schweigt der Wind) nebo Text k téhle písni jsem psal já (Ich bin der Adler, du der Wind),“ vzpomínal nedávno Gott.

Karel je v současné době na chalupě v Doubici a vzpamatovává se z letního ataku zápalu plic, bohužel jeho klid přerušila zpráva o skonu paní Irmy, která podle německých médií zemřela doma. „Vím z její rodiny, že byla šťastná až do posledního dne a měla krásnou smrt,“ uvedl v rozhovoru pro rádio SWR4 německý zpěvák Patrick Lindner (58).

Gott přitom ještě nedávno na dávnou kolegyni vzpomínal. „Pracovali jsme spolu hlavně v osmdesátých letech. Irma pro mne napsala například německé texty k českým hitům Portrét neznámé (Einmal schweigt der Wind) nebo Text k téhle písni jsem psal já (Ich bin der Adler, du der Wind),“ připomínal před časem dámu, která si vysloužila přezdívku Rosamunde Pilcherová šlágrových zpěváků.

Jistě jí teď věnuje opět pár vzpomínek, i když na pohřeb pravděpodobně nepojede. Ovšem jeho německý manažer Wolfgang Kaminski (66) je podle informací Aha! připravený přivézt květiny – za sebe i za Karla.

O koho už Slavík přišel?

  • Jana Kocianová (†72), bývalá sboristka
    Datum úmrtí:  23. září 2018
  • Vladimír Poštulka (†76), textař
    Datum úmrtí: 1. května 2019
  • Michael Klang (†65), scénograf
    Datum úmrtí: 1. srpna 2019

VIDEO:  Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií