Onder s Hunčárovou tvořili pár na parketu i v životě dlouhá léta, pak mu ale blondýnku »přebral« Ital Emanuele Ridi (46). Tanečník se pak zamiloval do herečky Divadla Ypsilon Lumíry Přichystalové (29). Jenže ani tahle láska neskončila happy endem. „Už spolu nejsme, přiznal pro Expres.cz Jan.

Odtajnil tak trochu i důvod rozchodu. „Regulérně vážně jsme zjistili, že profese herečky a šíleného bláznivého tanečníka nejdou moc dohromady. Ačkoliv teď nejsme v kontaktu, rozešli jsem se v dobrém. I tak je ale z konce vztahu smutný.  „Mrzí mě, že jsme se rozešli. Bylo to hezké, ale nějak to pracovně nešlo dohromady. Měli jsme se moc rádi,“ postěžoval si Onder.

Ovšem někteří jeho fanoušci si už stihli všimnout, že má podezřele blízko k jedné tanečnici z nové řady StarDance, na níž rovněž spolupracuje. Krásnou Natálii Otáhalovou, která si zatančí s Matoušem Rumlem (33) alias Lexou z Comebacku, tak začali s Janem rovnou spojovat. „Je to logické, že si to lidi myslí. Navíc když je teď ve StarDance, připustil choreograf, ale spekulace o románku s tanečnicí vyvrátil.

„Já s ní už docela dlouho tančím. Chodím s ní na tréninky, objasnil a přiznal, že o ní jako o partnerce ani neuvažoval. „Že bych ve svých čtyřiatřiceti letech randil s devatenáctiletou holkou? To ne. Já už chci děti,“ řekl Expresu a doplnil, že Natálie je devítinásobná mistryně republiky, podle něj nejlepší z tanečnic v desáté řadě taneční soutěže. Proto je tak často viděna po jeho boku.  „Když totiž s někým tancuju, tak chci, aby to byla špička, uvedl bývalý partner tanečnice Lucie Hunčárové, která též nedávno přiznala, že plamen lásky s Ridim již vyhasl. 

Možná by se tak k sobě mohla dvojice nyní vrátit. Ovšem Onder už prý v soukromém životě vedle sebe nikoho ze StarDance nechce. „Po těch zkušenostech s Luckou si tam nechci tahat nějaké problémy, dodal někdejší taneční partner Dany Batulkové (61). Zřejmě tak netouží ani po návratu k Lucii, kvůli níž jeho smolné období začalo.

VIDEO: Ještě nedávno o Lumíře mluvil krásně! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Jan Onder: Za Hunčárovou už má náhradu! Brunetka se sexy tělem. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií