Ačkoliv osudová řada StarDance, kde se do sebe Ridi s Hunčárovou zakoukali a posléze se dali i dohromady, se odehrála už v roce 2016 a od té doby uplynulo už hodně vody, tanečník Onder se s tehdejším krachem svého dlouholetého vztahu s Lucií přece jen úplně nesmířil. Viní z něj logicky právě Ridiho, který svým italským šarmem blondýnce učaroval.  

„K němu do restaurace bych nikdy nešel. Ne že by tam vařil špatně, já věřím, že svému řemeslu rozumí, ale opravdu se k němu do restaurace nechystám a asi se na tom nic nezmění,“ pronesl nyní pro Expres.cz rozhodně Jan, který na StarDance na rozdíl od Lucie spolupracuje i nadále.  

I když Hunčárová se před nedávnem vyjádřila ve smyslu, že s Onderem se už usmířili a dokážou se bavit, jeho slova o tom moc nesvědčí. „Není to tak, že by se z nás teď stali velcí kamarádi, to nikdy nebudeme, ale už jí to nemám za zlé,“ vysvětloval tanečník s tím, že vztahy už se přece jen trochu posunuly. „Není to moc příjemné, ale čas hrany obrousil a my si s Luckou občas napíšeme.“

Zpětně už má ale Honza pocit, že se jednalo vlastně o osud. „Prostě se to mělo stát, aby mě to posunulo dál, dalo životní lekci a já mohl zažívat vztah, který prožívám teď,“ naznačil, že s herečkou Lumírou Přichystalovou je mu stále dobře. Dokonce by si už uměl představit i založení rodiny. „Děti bych určitě chtěl. Nejlépe dvě, protože já jsem ze dvou sourozenců a vím, že je to tak akorát,“ dodal pro Expres.cz Onder.  

VIDEO: Tanečník Jan Onder: Za Hunčárovou už má náhradu! Brunetka se sexy tělem

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Jan Onder: Za Hunčárovou už má náhradu! Brunetka se sexy tělem Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií