Slavnou návštěvou ve své restauraci MANU Risto & Lounge se pochlubil Emanuele (zkráceně Manu) na sociální síti. „Pan Božský v Manu za Manu. Děkuju za návštěvu, Kájo,“ připsal Ital, který randí s tanečnicí Lucií Hunčárovou (32), ke společnému snímku s Mistrem.

Toho už dávno obdivuje a do svého pořadu Čau Bambini na České televizi tak dokonce sehnal volant z jeho prvního videoklipu. „Numero 1,“ pěl ostatně na zpěváka chválu na Instagramu. Zatímco čeští fanoušci snímek náležitě ocenili, u svých krajanů se Ridi pochopení zrovna nedočkal.

Karlova hvězdná sláva je sice obrovská, do Itálie ale přece jen nesahá. Někteří známí tak nepochopili, s kým se to vlastně Emanuele fotí. „Omluv moji neznalost, jistě je vedle tebe skvělá osobnost, ale kdo to je?“ zeptal se dokonce jeden Ital v komentářích.

Kuchař známý z pořadů o vaření i taneční soutěže StarDance se jal trapas urovnat a vše ve svém rodném jazyce vysvětlovat. Karel Gott je nejslavnější zpěvák v České republice a je hodně známý také v Německu. Spolu s Karlem Svobodou napsali a nazpívali písničku z Včelky Máji, a tak dále.“

VIDEO: Podívejte se na nový klip Karla Gotta k písni Ta pravá!

Video
Video se připravuje ...

Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá... Youtube.cz

 

Fotogalerie
36 fotografií