Vdova po herci a producentovi Jiřím Pomeje Andrea se konečně oklepala ze ztráty tatínka své dcery a začíná žít nový život. Užívá si novou lásku po boku Petra Plačka, jako dýdžejka má spoustu práce a soud jí konečně vyhověl v žádosti o zřeknutí se dědictví po Jirkovi, a tak nemusí platit jeho milionové dluhy. 

Není divu, že se pomalu vrací i k focení sexy snímků, které jejím fanouškům tolik chyběly. Vždyť v minulosti se objevila třeba i na obálce pánského magazínu Playboy. Krásná dýdžejka má rozhodně stále co ukazovat, a proto si ji vybrali jako jednu z tváří kalendáře silných motorek a čtyřkolek.  

„Focení bylo naprosto skvělé, rychlé a profesionální. Fotili jsme v úterý na Strahově a byli jsme tam tak trošku atrakcí pro turisty," svěřila se Blesk.cz Andrea„Museli jsme na poslední chvíli změnit plán focení, protože snímky na čtyřkolce se měly fotit v otevřeném prostoru, ale zrovna nás zastihla ta největší průtrž mračen, a tak jsme se museli rychle schovat," smála se Pomeje.

Před objektivem českého fotografa Filipa Matušinského se vedle Andrey objevily i Eva Decastelo (40) nebo Bára Mottlová (33), jejichž fotografie byly dokonce ještě o trošku odvážnější. „Je pravda, že kolegyně byly poněkud odvážnější. Já si ale myslím, že těch mých odvážných fotek už bylo fakt hodně. Myslím, že stačilo," dodala Andrea. 

VIDEO: Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se Markéta Reinischová

Fotogalerie
126 fotografií