Není to ještě ani rok od smrti Jiřího Pomeje, avšak současný vztah jeho manželky Andrey trvá už o něco déle. Proto byl čas udělat po boku klempíře Petra Plačka další krok, jímž je společné bydlení. Krásná DJka se už nemůže dočkat, až nebude muset platit v Praze drahý nájem a vydělané peníze bude moct investovat už jen do svého.

Stěhování do nového domu se blíží, proto je nutné na stavbu dohlížet, aby dělníci odvedli dobrou práci a udělali vše podle jejich představ. A tak jsou Andrea s Petrem v budoucím hnízdečku lásky „pečení vaření“. Na instagramu už stihli fanouškům ukázat, jak pokračují dokončovací práce a přitom si nešlo nevšimnout, že se rozhodně nejedná o žádný skromný domeček. Patrový rodinný dům totiž disponuje i takovým luxusem, jakou je připojená garáž (viz galerie).

Andrea si tak poslední dobou plní jeden sen za druhým. Nedávno podstoupila reoperaci prsou a konečně ji nezlobí ztuhlé silikonové implantáty, naopak se pyšní nadupaným dekoltem jako nikdy dřív. Jak ale sama nedávno přiznala, co se týče bydlení, její sen byl přece trochu jiný.

„Chtěli jsme se stěhovat do Thajska. Našli jsme si tam domeček k pronájmu, já domluvila práci a veškerá povolení. Jenže jedna věc pořád nebyla jistá... A to, jestli když budu vystupovat, bude Anička v těch nejlepších rukou. Strašně jsem se bála ji někomu svěřit, byť jen na pár hodin! Tak jsem to podvědomě bojkotovala,“ psala Pomeje na instagramu.

VIDEO: Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí. 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí. Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií