Až do jejich vypadnutí v pátém kole se horečně spekulovalo, že pouto mezi autorkou bestsellerů Bábovky a mladým tanečníkem je více než přátelské. Tyto domněnky však velmi zdatně vyvracel fakt, že Tomáš Vořechovský upřednostňuje v milostném vztahu muže před ženami. A Radka Třeštíková, ta na svém profilu neustále připomínala, že jediná romance v jejím životě probíhá s manželem a fotografem Tomášem Třeštíkem.

„Vypadá to, že po dalším minimálně měsíci nebudete jen TANEČNÍ partneři. Jste hezcí,“ napsal tehdy Radce jako jeden z mnoha její fanoušek. „Já doufám, že i za měsíc budu pořád tak šťastně vdaná, jako jsem teď!“ zdůraznila význam vztahu spisovatelka.

V sobotu si ale s Tomášem měla možnost poprvé a naposledy od vypadnutí znovu zatančit na velkém finále StarDance. Po slavnostním ukončení tak byl čas se definitivně rozloučit a vzít si v zákulisí všechny své osobní věci, což Vořechovský s Třeštíkovou pojali s humorem svým vlastním. „Tak to nejdůležitější už mám sbaleno,“ napsal společně se srdíčky tanečník do videa v instastories, ve kterém si Radka přes sebe přetáhla černý plastový pytel na odpadky a vlezla do papírové krabice s nápisem Tomáš Vořechovský. A tak se dá s nadsázkou říct, že všechny ty přátelské pusinky a doteky se vyplatily - Vořechovský nakonec vdanou spisovatelku opravdu sbalil, doslova.

VIDEO: První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií