Mezi tanečními páry to běžně na parketu jiskří. Kuba a Míša na sebe po celou dobu taneční soutěže koukají jako dvě zamilované hrdličky. „Tohle je v podstatě takové taneční manželství. Zůstává to u toho tance, ale samozřejmě úplně chápu, že tady ty vztahy a děti vznikaly. Protože x měsíců se po někom vzájemně plazit, aby z toho nic nebylo, tak je to těžký!“ řekl Blesku Vágner s širokým úsměvem.

Na otázku, jestli i v jeho případě vznikl vztah, se jen smál... „To si musíte zjistit sami,“ zvedl jen obočí. V sobotu tento pár čeká samotné finále a šance stát se králem a královnou tanečního parketu rozhodně mají. Třeba v posledním kole popustí i uzdu emocím. Navíc Jakub s Míšou mají podle našich odhadů největší šanci z finalistů na to, aby se dali dohromady.

Přestože to totiž mezi Veronikou Khek Kubařovou (32) a tanečníkem Dominikem Vodičkou (23) jiskří, herečka je šťastně provdaná za režiséra Pavla Kheka (41). Jako trojnásobný tatínek nemá Matouš Ruml (34) u mladičké tanečnice Natálie Otáhalové (19) taky příliš velkou šanci. A ani herec by svou milovanou manželku Terezu za nic na světě nevyměnil.

Poslední tři hvězdné páry předvedou ve finále své nejlepší latinskoamerické a klasické tance. Jenom jeden tanec bude nový a půjde o volný styl. Na parketě se i se společnou choreografiií objeví vypadlé taneční páry této jubilejní desáté řady.

Páry zrozené ve víru tance

Herečka Jitka Čvančarová (41) a Petr Čadek (40):

Setkali se ve čtvrté řadě v roce 2010, vzali se o rok později, před sedmi lety přivedli na svět dceru Elenu Emílii a před sedmnácti měsíci syna Theodora Christiana. A žijí spolu šťastně dodnes.

Herečka Anna Polívková (40) a Michal Kurtiš (29):

Vítězové šesté řady v roce 2013 tvořili pár až do letošního předávání Českých lvů, kde už se herečka tulila k herci Jiřímu Matouškovi. Vášnivé tango si ale Anička a Michal spolu pořád rádi střihnou.

Herečka Marie Doležalová (32) a Marek Zelinka (32):

Vítězný pár sedmé řady tančí úspěšně i životem. Loni v srpnu se jim narodila první dcera Alfréda a letos v listopadu herečka oznámila, že nosí pod srdcem druhé dítě. Narodit se má na jaře.

Kuchař Emanuel Ridi (46) a Lucie Hunčárová (34):

Byla to láska jako Itálie! Blondýnka dala po osmi letech soužití vale tanečníkovi Janu Onderovi (34) a v roce 2016 se ve StarDance zamilovala do Itala v kuchyni. Láska jim vydržela dva roky.

Biatlonistka Gabriela Koukalová (30) a Martin Prágr (25):

Hvězda letošní řady se dala načapat, jak tráví se svým tanečníkem hodiny v penzionu poblíž České televize. A manžel Petr Koukal (33) jen smutně koukal. Gábina ovšem přiznala toliko kamarádství...

VIDEO: Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
136 fotografií