Minulý týden se herec, známý především coby učitel Karfík ze seriálu My všichni školou povinní, objevil na premiéře přestavení Sex noci svatojánské. Do Divadla v Rytířské vzal s sebou mladou dívku a velmi se k ní měl. Dokonce o ní navíc prohlašoval: „To je moje láska.“ Ovšem jeho dlouholetá partnerka Vlaďka to nebyla.

Jednalo se totiž o Vladykovu dceru Adélu (23), kterou před veřejností spíše tají. Nyní ji světu ukázal po osmi letech, protože naposledy ji i její sestru Kristýnu vyvedl na akci v roce 2011.

Kromě dvou světlovlasých krasavic, které se nestydí své svůdné křivky předvádět na sociálních sítích, má Miroslav ještě syna Matěje. Manželství s jejich maminkou Kateřinou (51), po níž ostatně dámy krásu podědily (čehož si všimla i řada lidí na sociálních sítích), se už ale před lety rozpadlo a zhruba deset let tvoří herec s nezaměnitelným hlasem pár s blondýnkou Vlaďkou Lichtenbergovou.

Jisté je, že Vladyka se za své potomstvo rozhodně stydět nemusí. Spíše naopak, všechny tři ratolesti se mu povedly, a když už někdy vyvede své dcery do společnosti, hned se musí potýkat se závistivými pohledy okolních mužů. Když se podíváte na jejich snímky v naší galerii, jistě pochopíte proč...
Fotogalerie
74 fotografií