Vánoční večírky i silvestrovské oslavy často končívají pořádnou opicí. Ovšem známé osobnosti se zvládají opít i v průběhu celého roku a navíc často v podroušeném stavu vyvádějí takové kousky, že se nedá tomu nezasmát.

V lepším případě jen přestane fungovat mimika a jindy charismatický fešák má náhle obličej jako z gumy a jeho výraz je k nezaplacení. To je případ například drsňáka Bruce Willise (64), který po lednové pařbě vypadal jako hvězda filmu Smrtonosný chlast (namísto slavné Smrtonosné pasti), nebo britského herce Judea Lawa (46), jenž se zase v létě zřídil v jednom londýnském klubu. 

Ani dámy nejsou svaté, a tak po více než pár drincích dokážou vyvádět. Například kráska Scarlett Johanssonová (35) se v červenci sotva potácela a ještě štěstí, že měla oporu v partnerovi Colinu Jostovi (37), i když ani on nebyl zcela střízlivý. Naštěstí ale neupadla, jak se to povedlo třeba producentce Noor Alfallahové, expřítelkyni Micka Jaggera (76). 

Jiné známé dámy se zase pod vlivem alkoholu zbavují studu a zároveň s ním i oblečení. Sem tam tak vykoukne nějaké to ňadro, někdo zase s klidem vystrčí zadek do ulice i do objektivu. Pokochejte se ostatně sami v galerii, kde kromě letošních úlovků najdete i nějaké archivní!

Fotogalerie
69 fotografií