Herec Charlie Sheen (54) se proslavil nejenom díky svému nespornému hereckému talentu, koneckonců pochází z hereckého klanu, do něhož patří jeho otec, Martin Sheen (79), a starší bratr Emilio Estevez (57), ale především kvůli svému kontroverznímu životnímu stylu, který byl přesně podle měřítek hollywoodských hvězd. Nechyběla v něm záliba v ženách, drogách a alkoholu a nějaké to domácí násilí, kvůli kterému několikrát skončil před soudem.

Kvůli své nespolehlivosti a časté kocovině na natáčení přišel mimo jiné i o hlavní roli v seriálu Dva a půl chlapa, nevěry ho zase stály manželství s krásnými herečkami Denise Richardsovou (48) a Brooke Muellerovou (42) i modelkou Donnou Peeleovou (49). Rozpadl se i jeho vztah s herečkou Kelly Prestonovou (56), kterou měl v devadesátých letech ohrožovat zbraní, a dokonce ji postřelit. Není nejspíš divu, že Kelly tehdy okamžitě zrušila jejich zasnoubení, Sheena žalovala,a utekla do náruče herce Johna Travolty (65), jehož si později vzala za manžela.

Zběsilou jízdu Charlieho Sheena zastavila až vážná nemoc: kvůli své promiskuitě se nakazil virem HIV. Proslýchá se, že jeho postelí prošlo až 5 tisíc žen. Legendární milovník se nebál experimentů, svedl nejenom celou řadu známých hereček a modelek, v jeho pelíšku prý skončily i známé či méně známé pornoherečky nebo transsexuálky. Jeho nemoc potenciální milenky nikterak odradila. Díky pilulce PrEP, která snižuje riziko přenosu viru HIV na minimum, se prý seznam žen, které mu podlehly, stále rozšiřuje.

V současnosti je však pohled na Charlieho Sheena, jehož skutečné jméno je Carlos Irwin Estévez, spíše skličující. Ta tam je svalnatá postava, kterou se mohl chlubit v době, kdy na stříbrném plátně propůjčil svou tvář pilotovi Topperovi Harleyeovi z komedie Žhavé výstřely či idealistickému vojákovi v dramatu Olivera Stonea (72) Četa. Nyní působí spíše jako svůj vlastní stín a zajímavé herecké příležitosti se mu spíše vyhýbají. Snad se ještě dočká svého comebacku. Jeho posledním „zajímavějším" hereckým počinem z nedávné doby byla maximálně reklama na kondomy. Což je trochu ironie...

VIDEO: Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... 

Video
Video se připravuje ...

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

Fotogalerie
60 fotografií