Manželství Jakuba a Agáty Prachařových vplulo do poslední fáze, a to rozvodové. I když ještě ani jeden oficiální žádost nepodal, tak už není cesty zpět a příští rok podle Agáty dojde na rozvod. „Jsem si jista, že jakýkoli vývoj věci mezi námi proběhne v klidu a tak, abychom oba zůstali v životě Mii a Kryšpína,“ říká Prachařová, která se už na sociální síti vrátila ke svému dívčímu příjmení Hanychová.

To Jakub je na slova skoupý a v klidu si užívá s topmodelkou Denisou Dvořákovou. Není už ale žádným tajemstvím, že společně sdílejí domácnost. V neděli se herec dokonce pochlubil fotkou z jejich soukromí. Na adventním věnci totiž právě zapálil druhou svíčku. „Stejně jednou všichni vyhoříme. Druhá svíce druhou neděli značí,“ okomentoval snímek Prachař a jeho přítelkyně ho okamžitě sdílela. Kromě adventu přidala i srdíčko. Je tedy zřejmé, že tahle dvojice bude spolu trávit vánoční svátky.

Kuba bere zřejmě manželství s Agátou jako uzavřenou minulost. Což potvrdil i v pořadu Máme rádi Česko. Na otázku moderátora Libora Boučka (39) „Co je duck face?“, totiž odpověděl: „Já už s ním naštěstí nejsem delší dobu ve styku.“ Vzhledem k tomu, že Agáta je proslavená svým špulením rtů, které se nazývá kačeří pysk, je více než pravděpodobné, že se jednalo o narážku na ni.

VIDEO: Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? Markéta Reinischova

Fotogalerie
59 fotografií