Už se zdálo, že se modelka a moderátorka s novou aférkou svého muže vyrovná v klidu a v tichosti, jelikož v nedávném vyjádření zněla dost smířlivě a myslela hlavně na to, co bude nejlepší pro její děti - staršího Kryšpína (8) z předchozího vztahu a dceru Miu (2), kterou má právě s Jakubem.

Jenže se jí to zřejmě rozleželo v hlavě, protože se do Denisy Dvořákové (28), s níž byl Prachař nachytán a vyfotografován, nyní ostře pustila. „Jakub je stále můj manžel a otec dětí. Slečna by na to měla brát zřetel a možná se porozhlédnout po někom bez rodiny,“ uvedla pro Expres.cz bez servítek Agáta.

Dokonce se nebála rýpnout si i do minulosti krásné vítězky soutěže Elite Model Look z roku 2006. „Ale rozumím jí. Když jí utekl manžel s jinou, tak si nyní asi zlost vybíjí na mně a mých dětech. Nevím, proč se mstí nám,“ rozjela se Prachařová, která před dalšími problémy raději utekla a právě je s dětmi na dovolené. 

Svými slovy o mstě a útěku manžela reagovala samozřejmě na fakt, že Denisa přiznala letos v květnu rozvod s manželem, slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem (37), za něhož byla vdaná od roku 2015. Ten totiž Dvořákovou vyměnil za tenistku Belindu Benčičovou (22). Zřejmě jí tak musí být jasné, jak zhrzeně se nyní Agáta cítí.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
75 fotografií