Herečka Veronika Žilková se odstěhovala za svým manželem, bývalým hercem a nynějším velvyslancem, Martinem Stropnickým (62) do Tel Avivu, kde se z této činorodé dámy, co tu hrála v seriálu, tam v divadle, stala žena v domácnosti. A právě zde, daleko od rodné hroudy, zažije letos svou první oslavu narozenin. Ovšem jak je jejím dobrým zvykem, bere celou situaci s humorem!

„Když je ti padesát osm a všichni tě znají už jen z filmů pro pamětníky, můžeš buď plakat - nebo se smát. Zvolila jsem třetí variantu a slavím. Happy birthday to me!“ popřála si maminka rozvádějící se Agáty Prachařové (34) originálně na sociální síti a připojila fotku, na které ve společnosti dvou kamarádek předčasně oslavuje fakt, že je zase o rok starší.

Nutno však podotknout, že na svůj věk vypadá naprosto báječně, pro její štíhlou postavu by jí člověk klidně hádal o deset let méně (a že vypadá dobře i ve spodním prádle dokázala docela nedávno v seriálu Kameňák). A není ani pravdou, že by byla herecky tak moc za zenitem, ostatně stále pravidelně létá do České republiky kvůli několika divadelním hrám, v nichž se vyskytuje.

„Když jste, Veroniko, hrála v létě v lázních Třeboň s Michaelou Dolinovou hru Čarodějky v kuchyni, obdivovala jsem vaše pohybové schopnosti i energii. A tu by vám mohlo závidět mnoho mladých dívek! Jak říká má stará máti - jsou i horší čísla! Všechno nej, vypadáte skvěle,“ utěšují ji její fanoušci.

VIDEO: Kameňák: Veronika Žilková v podprsence!
Video
Video se připravuje ...

KAMEŇÁK: Veronika Žilková v podprsence! 

Fotogalerie
71 fotografií