Poté, co se provalilo, že Prachař našel zalíbení v krásné a mladší modelce Denise Dvořákové (28), Agáta Blesku přiznala, že je jí rozpad vztahu s mužem líto.

Následně se ale snažila tvářit, jako by se vlastně nic tak zásadního nedělo. Na instagramu vtipkovala, že má nového kluka - tedy surfařské prkno. Ostatně na stejné sociální síti už nějakou dobu používá své dívčí příjmení Hanychová, jako by byl rozvod za rohem.

„Některé události nejsou vždy úsměvné, zvlášť s ohledem na děti, ale podobné situace se prostě dějí,“ přiznala nyní pro Super.cz Prachařová a potvrdila tak, že se ještě s životní změnou úplně nesrovnala. Už kvůli svým dvěma dětem se ale snaží být v klidu.

„Jsem si jista, že jakýkoli vývoj věci mezi námi proběhne v klidu a tak, abychom oba zůstali v životě Mii a Kryšpína,“ naznačila, jak to bude s potomky, z nichž staršího má modelka z předešlého vztahu. Ovšem Jakub s ním měl vždy dobrý vztah, a tak by to zřejmě mělo zůstat i nadále.

„S Jakubem jsme v kontaktu a věci, které mezi námi jsou, řešíme a budeme řešit jedině spolu,“ dodala pro Super.cz Agáta, jako bychom od ní už další vyjádření neměli čekat. Dlouho ale mlčet asi nedokáže, už jen proto, že se spekuluje o jejím vztahu s izraelským surfařem, který ji byl navštívit i v Česku a přespával u ní.

Někdejší královna večírků však žádný vztah zatím nepotvrdila. A novou lásku zatím do světa nekřičí ani její choť. Toho ale prozradily především společné fotky s vítězkou Elite Model Look z roku 2006.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
69 fotografií