Byla to vždy Agáta Prachařová, kdo všechny své soukromé trable veřejně oznamoval, a to právě Jakuba vytáčelo do ruda. Dokonce mezi nimi existovala dohoda, že jejich dceru Miu nebudou ukazovat na sociálních sítích. Bohužel to Agáta před půl rokem na truc manželovi porušila a tím si vyšlápla rozvodovou cestu.

Pak se sice dali na chvíli znovu dohromady, ale jejich smír trval pár týdnů a k ničemu to nevedlo. O prázdninách se jejich cesty navždy rozdělily. Modelka utíká za maminkou Veronikou Žilkovou (57) do Izraele a Kuba si užívá jak pracovně, tak soukromě. Jako by mu spadl kámen ze srdce...

Úplně poprvé se nyní navíc Prachař veřejně přiznal k rozvodu. Jeden ze soutěžících v show Česko Slovensko má talent, kde je Jakub porotcem, ho totiž vtáhl do svého čísla. „Za chvíli už budu svobodný," pronesl během vystoupení. Před týdnem slovo rozvod použila i jeho tchyně Veronika.

Agáta je momentálně opět v Tel Avivu i s oběma dětmi. Společnost jí dělá nejenom maminka a sestra, ale i surfař, který ji navštívil v Praze a spal v jejich domě.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti 

Fotogalerie
46 fotografií