Od února se trápil, protože Hanka nejedla a jenom kouřila. Vyhubla na 47 kilo. Od března byla nepřetržitě v péči lékařů a zdravotníků. Ležela ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, v Nemocnici Na Františku i na JIP v Tunisku, kde zkolabovala na soustředění finalistů Muže roku.

Po návratu byla na odvykačce v Červeném Dvoře a největší kus práce odvedli v léčebně v Bohnicích. „Strašně rád bych všem poděkoval. Dokázali opravdu Haničce pomoct. A navíc se chovali velice lidsky,“ chválí Krampol pracovníky bohnické léčebny, kam se Hanka ještě na krátký čas vrátí. Venku byla nyní jen dočasně. 

Pod dohledem ale naštěstí Hanka přibrala a váží nyní 62 kilogramů. „Moc mi chutná, hlavně omáčky. Ale mám obavy, že jsem ztloustla moc,“ strachuje se Krampolová.

Musí si kvůli tomu pořídit i nový šatník. „Nic mi neudělá větší radost, než jít s Haničkou nakupovat. Konečně má normální ženské starosti,“ raduje se Krampol.

Sám Krampol měl v posledních dvou týdnech těžkou chřipku. Promokl na společenské akci a bojoval s kašlem a zánětem průdušek, který ho přivedl až na kapačky. Nemohl proto ani jít na poslední rozloučení s Karlem Gottem do svatovítské katedrály.

VIDEO: Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií