V poslední době těžce zkoušený herec ještě o víkendu ležel na JIP, ale v pondělí už ho lékaři s klidným svědomím poslali domů. „Akorát mě propustili. Už je mi mnohem lépe,“ svěřil v pondělí Blesku Krampol.

„Přepadla mě silná chřipka, a aby to vyléčení bylo rychlý, nechali si mne tu a dali mi antibiotika přímo do žíly,“ vysvětlil herec, jehož nemoc naštěstí trvala jen pět dní.

Jeho žena Hanka, která je již několik týdnů v Bohnicích, sice dostala propustku, avšak jen na víkend. Ujal se jí syn, aby se mohla potěšit se svou rodinou a vnoučaty, pak ji zavezl i zpátky. „Bohužel jsme se neviděli, když jsem musel být v té nemocnici...“ lituje Krampol.

Už se ale zároveň těší: „Už v pátek ale bude mít druhou vycházku a jdeme se spolu podívat na pejska!“ Míní tím Hančinu jorkšírku Žanetku, o kterou zatím pečuje kamarádka...

V plné síle Jiří sám pak musí hned po návratu z nemocnice skočit zpátky na divadelní prkna. „Musím už v úterý zvládnout představení,“ řekl Blesku herec při odchodu ze špitálu s tím, že to určitě půjde. Cítí se prý fajn a v plné síle.

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
59 fotografií