Naposledy se viděly na tátově pohřbu v Praze. Den poté nejstarší Slavíkova dcera odletěla do Helsinek za maniodepresivním manželem. Timo místo toho, aby byl v nejtěžších chvílích jejího života s ní, zůstal doma, opíjel se a neřešil problémy, které se na ně valily ze všech stran. Dominika si ocitla v zoufalé situaci, kterou se rozhodla vyřešit útěkem do Česka.

„Každý se může v životě dostat do složitých situací, nicméně k řešení je třeba nejprve vyvinout vlastní úsilí z vlastního rozhodnutí. K tomu je paní Ivana Gottová připravena Dominice případně pomoci,“ řekla serveru Expres.cz mluvčí Gottovy rodiny Aneta Stolzová (37).

Daří se jí

„Já jsem šťastná, že jsem v Česku. S bydlením mi pomohla kamarádka, teď si sháním práci. Je mi dobře a daří se mi. Ivanu o pomoc nežádám,“ okomentovala slova z Bertramky Dominika, které se její otec Karel a Ivana snažili už dříve dlouhodobě pomoci s jejím bojem se závislostí na alkoholu a lécích. Nejstarší Slavíkova dcera nakonec léčebnu odmítla. „Zvládla jsem to sama,“ uzavřela Dominika.

VIDEO: Jaký byl Karel Gott? 35 jeho přátel o něm promluvilo v nové knize!

Video
Video se připravuje ...

Jaký byl Karel Gott? 35 jeho přátel o něm promluvilo v nové knize! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií