Lucie a Marcel z posledního dílu pořadu O 10 let mladší na sebe podle svých slov zbyli a prožili život jako na houpačce, přesně jak se říká, jednou dole, jednou nahoře. Partneři, kteří jsou spolu šest let a dělí je velký věkový rozdíl, se nacházejí teď spíše v té fázi „dole“. Mají toho za sebou opravdu hodně: například při podnikání byli podvedeni, a i když své dluhy už dávno zaplatili, Marcel z toho stresu dostal infarkt. 

V současné době mají svůj stánek s občerstvením, kde jsou zaměstnaní jenom oni dva. Musejí se tedy pořádně otáčet a pracují 16 hodin denně prakticky celoročně. „Všechno si děláme sami, nemáme nikoho, kdo by nám s tím pomohl. Těžko se shání pracovní síla, takže jsme tu sami,“ popsal pracovní tempo páru Marcel. „Na dovolené jsme spolu ještě nikdy nebyli, ani s dětmi,“ doplnila svého o 16 let staršího partnera Lucie. Na jejich zevnějšku se to dost podepsalo.

Zatímco jejich dva společní potomci mají jasno, jak by jejich rodiče měli vypadat, že maminka by si zasloužila hezčí pleť a tatínek by měl zhubnout, sám Marcel si hlavně přeje nový chrup: „Naposledy jsem se usmál před šesti roky. Vždycky, když mě bolel zub, vytrhl jsem si ho kombinačkami sám,“ přiznal Marcel šílenou skutečnost.

Jak se proměna téhle manželské zanedbané dvojice, které náhodní kolemjdoucí v nákupním centru tipují věk mnohem vyšší, než jaký je jejich věk skutečný (a Lucii dokonce považují za feťačku), nakonec podaří? Dokážou změnit nejenom svůj vzhled, ale i chování a přístup k životu? Odpočinou si a konečně se jim povede odbourat jejich největší závislost – na cukru? „Kompenzujeme si stres,“ vysvětluje totiž Marcel. „Někdo kouří, někdo pije… my to zaháníme čokoládou.“

VIDEO: O 10 let mladší: Dluhy mu přivodily infarkt!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Dluhy mu přivodily infarkt! TV Nova

Fotogalerie
138 fotografií