Slavík a Lucerna k sobě neodmyslitelně patřili. A byla to »Hanička písnička«, která právě tady v roce 2016 vrátila Gotta po jeho boji se zákeřnou rakovinou na pódium. Pozvala ho na svůj narozeninový koncert, dala mu mikrofon do ruky a poprosila: „Zazpívej mi!“ A podařilo se. Dav šílel – božský Karel byl zpátky! Dá se říct, že mu Zagorka prodloužila život o tři roky.

Bude zase jeho

Jeho smrt letos v říjnu ji natolik zasáhla, že se rozhodla věnovat mu na svém vánočním koncertě vzpomínku. „Pro mne je totiž opravdu hrozné, že už tu není, a ještě zdaleka jsem se s tím nesrovnala,“ svěřila Blesku Hanka, která celý víkend usilovně přemýšlela, jak kolegovi z nejmilejších vzdát hold.

Nakonec mu věnuje svou písničku Kdyby se vrátil čas. „Karel ji měl moc rád. Zazpívám mu ji jako poslední v první půlce koncertu,“ prozradila Zagorová. „Hezky to všechno uvedu, jeho jméno ale neřeknu...“ upřesnila. Bylo by to také zbytečné, protože celou písničku budou doprovázet prostřihy z pořadů, které spolu Hanka s Karlem dělali. „Lucerna bude zase jeho!“ dodala zpěvačka natěšeně.

VIDEO: Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Fotogalerie
60 fotografií