„Timo mě oslovil a požádal o přátelství, ať už proto, že jsem blondýnka, nebo zapálená rockerka. Každopádně já na zadané muže ale nereaguju, to je pro mě naprosté tabu,“ řekla Aha! Ariana. Podrobnosti nechtěla uvádět už proto, že Dominiku zná osobně. „Sama z vlastní zkušenosti vím, jak nevěra bolí, v podstatě i flirt.“ Timo si Arianu ale nevyhlédl jen proto, že se mu líbí. Daleko podstatnější pro něho je, že Ariana trpí stejnou nemocí jako on – bipolární poruchou. Nemoc, která z velmi nadaného hudebníka udělala trosku. I proto Dominika Tima opustila, začal totiž dělat trosku i z ní. V nejstarší Slavíkově dceři se naštěstí ozval pud sebezáchovy.

„Je to nemoc, která přechází do nekontrolovatelné mánie a pak následuje pád do absolutní temnoty. Podle mě Timo pocítil šanci, když Dominice umřel její milovaný tatínek, dostat se na výsluní, k majetku, uchopit šanci za pačesy... Ale bohužel, právě pod vlivem mánie, která nemá s racionálním uvažováním nic společného,“ komentuje Ariana situaci, která před časem nastala. Dominika se toho ale nechtěla účastnit. Už kvůli zesnulému tatínkovi.

Čarodějka finskému muzikantovi nepodlehla, je zcela na straně jeho zatím ještě zákonné manželky. Jako vědma prý ví, že Dominika zvítězí. „Je to rozená bojovnice a rok 2020 bude pro ni velkou šancí odrazit se ode dna. Zase zazáří a opět se stane tou překrásnou a silnou ženou, i když nad ní teď spousta lidí zlomila hůl. Cítím v ní ten obrovský potenciál bývalé bojové sportovkyně. Jen musí pochopit, že síla je v ní, jen v ní a žádný muž jí to nemůže sebrat, ať se děje, co se děje,“ předpovídá Ariana.

VIDEO: Nepříjemnost pro Vondráčkovou v den narozenin syna. A nový chlap po boku Agáty

Video
Video se připravuje ...

Nepříjemnost pro Vondráčkovou v den narozenin syna. A nový chlap po boku Agáty Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií