„Jestli se dostaneme za waltz, vezmu ji za odměnu do Konga,“ nechal se pro Expres.cz před nedávnem slyšet Vágner. A přes waltz se opravdu dostali, protože se známý dobrodruh ukázal jako výborný tanečník. Dodržel tedy svůj slib a vzal Míšu do středu Afriky na lovení exotických druhů ryb, jež spíš zní jako snaha o vzájemné sblížení během něčeho jiného, než je tanec?

Protože soutěžící musí před každým sobotním živým vysíláním několikrát týdně po mnoho hodin trénovat, aby podali co nejlepší výkon, čas na ryby prý zatím nebyl. Nebo spíš na to, vydat se za nimi na výpravu až do daleké Afriky. „Ne, nebyli jsme na rybách, ještě ne,“ řekl stroze Super.cz Vágner. Taneční partnerka Michaela Nováková se však domnívá, že z jeho strany jde spíše o přátelské pošťuchování. „On mi tím spíš vyhrožuje,“ myslí si Míša.

Už je to rok, co Vágner netvoří pár s modelkou Eliškou Bučkovou (30), která je momentálně na lovu potenciálního partnera. „Randím, ale zatím to není nic vážného. Jsem ve stadiu vybírání,“ prozradila minulý týden Blesku Eliška. A tak by nebylo divu, kdyby se z rozchodu s definitivní platností oklepal i známý rybář a po modelce skončil v náruči sympatické mladé tanečnice. Ryby totiž sbližují...

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií