Rusovlasá moderátorka Nora Fridrichová sice nepatřila mezi žhavé kandidáty na vítězství ve StarDance, její konec ale v populární show plné noblesy a elegance hned během prvního vyřazovacího večera nejspíš nikdo nečekal. Se svým tanečním partnerem Janem Kohoutem předvedla v sobotu večer žhavé tango, a přestože podle porotců nebyli nejhorším párem večera, diváci jim neposlali dostatečný počet hlasů, a tudíž museli, jak se říká, z kola ven.

„Prostě si svou oblíbenou redaktorku vrátili zpátky do 168 hodin,“ okomentoval na twitteru její vyřazení sporťák Robert Záruba (52), s nímž žije od roku 2011.

S nadhledem brala konec v soutěži i sama Fridrichová, která sdílela na instagramu fotku, na níž stojí u prázdných polic, a k ní napsala: „Vzhledem k tomu, že ode dneška mám znovu víc času a už nebudu přepisovat dějiny tance, chci vám napsat, že mi v České televizi dali sklad!“ Detaily si ovšem nechala pro sebe, proto se mnozí začali obávat, že byla sympatická zrzka „degradována“ na nějakou potupnou pozici.

Na rady svých kolegů se proto rozhodla o pár hodin později uvést vše na pravou míru. Nejde o sesazení z moderátorské sesle, ale o charitativní projekt! „Někteří po mém včerejším statusu došli k závěru, že sklad is the new kotelna, kam jsem byla odklizena. Přátelé, společně s Českou televizí chystáme sbírku dětského oblečení na zimu,“ vysvětlila proto raději, aby nedocházelo k nějakým spekulacím. Mnohým jejím followerům se v tu chvíli dozajista ulevilo!

VIDEO: Nora Fridrichová: Spolužáci ze základky mi zničili záda

Video
Video se připravuje ...

Nora Fridrichová: Spolužáci ze základky mi zničili záda. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
55 fotografií