Druhé kolo ve StarDance je vždy pro všechny soutěžící páry velkým stresem, protože se poprvé vyřazuje. A co si budeme povídat, nikdo nechce být prvním odpadlíkem. Diváci rozhodli, že v dalších kolech už neuvidíme moderátorku Noru Fridrichovou a tanečníka Jana Kohouta.

„Už od rána jsem měla tušení, že to budeme my. A když jsme tam stáli s Radkou Třeštíkovou, na které bylo vidět napětí, jsem si byla jistá, svěřila se v živém chatu Nora, kterou překvapivě moc nepotěšila reakce porotkyně Tatiany Drexler, která ji vychválila a tvrdila, že udělala obrovský pokrok.

„Nedokáži posoudit, zda jsem udělala pokrok, ale tango je má láska, tak proto jsem ho možná tancovala lépe než jive v prvním kole, odvětila stroze Fridrichová.

Zřejmě jen nejbližší a soutěžící tušili, že moderátorka musela před posledním přímým přenosem k lékaři. „Kvůli tomu jsem nemohla tak často trénovat, jako ostatní, ale stalo se,“ svěřila se Nora, která si podrobnosti svých zdravotních komplikací nechala pro sebe. Její vyřazení oplakaly dcery, které se doma dívaly s tetou. „Mrzí mě, že mě neuvidí v dalším kole, protože jsem na Paso doble vybrala písničku Llorona z jejich oblíbené pohádky Coco, chtěla jsem jim to věnovat,“ dodala Nora, která má s komentátorem Robertem Zárubou (52) dvě dcery Dianu a Marianu.

VIDEO: Odvážná Nora Fridrichová ve StarDance: Dře na postavě a chce ukázat přednosti!

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Nora Fridrichová ve StarDance: Dře na postavě a chce ukázat přednosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
91 fotografií