V sobotu večer přitáhla StarDance k obrazovkám přes milion diváků, konkrétně 1 264 000 lidí, a zajímavé je, že rozhodování o tom, kdo vypadne, si pustilo ještě víc lidí - 1 297 000 diváků! Daleko za sebou tak Česká televize nechala Primu s Temným krajem (638 tisíc diváků) a Novu a její show Tvoje tvář má známý hlas (627 tisíc).

Jako první z tanečního parketu byla vyražena novinářka a moderátorka České televize Nora Fridrichová (42) a fanoušci na sociálních sítích to nenechali bez povšimnutí. Někdo ji dokonce litoval a tvrdil, že od posledního tanečního večera se o moc zlepšila a vyhazov si tak brzo nezasloužila. „Nora vypadla evidentně ne kvůli tanci... bohužel,“ litovala paní Zora na facebooku StarDance a další divačka přitakala: „Vypadla kvůli svým názorům.“ Narážela tím samozřejmě na fakt, že zrzka moderuje pořad 168 hodin, kde se občas pouští do jistých politiků. „Diváci jí vystavili účet,“ rýpl si kdosi v diskuzi. 

Řada diváků jí také vytkla, že byla dřevěná a moc se jim nelíbila. „Paní Witowská se musela dobře bavit. Takovou křeč už jsem dlouho neviděla, jak v obličeji, tak v 'tanci',“ zmiňoval kdosi Nořin vztah s expartnerem Světlany Witowské (46) Robertem Zárubou (52).

Jiní diskutéři však měli za to, že skončit ve StarDance měl někdo jiný. Drtivá většina zmiňovala Tonyu Gravesovou (49), Xindla X (40) a Radku Třeštíkovou (38). „Dnes měla vypadnout Tonya, ten 'tanec' byl děs,“ napsala například paní Ludmila a někdo jiný její pokusy o tango označil za šílené.

Spisovatelce a autorce knihy Osm zase některé dámy v komentářích vyčetly to, jak moc se měla ke svému tanečnímu partnerovi. „Vypadnout měla paní Třeštíková. Hlavně to jejich ustavičné pusinkování mi přišlo přes čáru,“ divila se paní Naďa, další dáma podotýkala, že se jí to také zdálo až moc důvěrné. „To mi teda tady vadilo. Vdaná ženská," opřeli se do Třeštíkové.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
190 fotografií