Zpěvačka, která působila v kapelách Liquid Harmony či Monkey Business, se v prvním kole StarDance spolu s tanečníkem Michalem Burešem uvedla jivem na píseň zesnulého Karla Gotta (†80) Trezor. Sklidila potlesk a od poroty 19 bodů, ovšem první večer byl teprve zahřívacím kolem bez vyřazování, a tak zatím nevíme, jak Tonya oslovila diváky.

Ohlasy ze sociálních sítí jsou zatím pro Gravesovou spíše příznivé, i když na samotném facebooku StarDance zatím většina diváků řešila spíše večer věnovaný legendě, než jednotlivé soutěžní páry. Na svém instagramu si už ale rodačka z Peekskillu v New Yorku mohla přečíst povzbudivé vzkazy od lidí, kteří jí drží palce. A to dokonce nejen v češtině, ale také v angličtině, což je vzhledem k jejímu americkému původu pochopitelné. 

Marissa z New Yorku jí tak například chválí krásné šaty. „A tanec samozřejmě taky,“ dodala hned. Kombinací angličtiny a španělštiny ji pak zase povzbudila jistá Julie: „Sestro!! Ty jedeš! Myslím na tebe a Prahu každý den, posílám polibky.“ Další pán se pak zase ptal, kdy a kde se může na Tonyu dívat v televizi, a někdo dokonce s nadšením a miliardou srdíček vykřikoval, že touží po tom vidět každý díl, ať již s titulky nebo bez!

Dokonce se Gravesové někteří známí z Ameriky začali údajně i ptát, jak by ji mohli podpořit a ve StarDance pro ni hlasovat. Ona si nebyla jistá, ale nakonec jim anglicky poradila: „Takže, pro mé americké zvědavce, zeptala jsem se a je možné, abyste pro mě hlasovali tím, že pošlete SMS: SD 4 na číslo +4209061113.“ Jelikož radu omylem vložila do komentářů hned několikrát, rozhodně ji nikdo nepřehlédne. Pravděpodobně jí tak nyní její fanoušci vyslyší a zašlou jí hlasy i z ciziny. 

Pokud tedy nebude stát v cestě nějaký technický problém kvůli vzdálenosti, mohlo by to pro Tonyu a jejího tanečníka znamenat přísun bodů. Ty se jim možná budou hodit, jelikož konkurence je v tomto ročníku veliká a vypadnout může každý, zvlášť pokud je divákům něčím nesympatický.

VIDEO: Živočišná Tonya Gravesová ve StarDance: Předvedu pořádný tanec!  

Video
Video se připravuje ...

Živočišná Tonya Gravesová ve StarDance: Předvedu pořádný tanec! Markéta Reinischová

Fotogalerie
73 fotografií