Vlaďka Erbová je podnikatelka a dvojnásobná máma na plný úvazek, a tak má jistě přes den hodně napilno. Tomu nasvědčuje i fakt, že až v práci si všimla, že se jí přihodilo takové menší faux pas, které nejspíš zvláště vyznavačky upnutých džínových kalhot někdy pravděpodobně  zažily. 

„Když se daří, tak se daří,“ napsala Erbová k fotce svého pozadí v džínách. Na pohled je celkem jasně patrné, co tím modelka komentuje – kousek nechtěně odhaleného zadku, který odkryla ne zrovna rafinovaná díra na kalhotách. „Kouká mi celý den zadek. No a co...,“ postavila se Vlaďka k tomuto nedopatření čelem.

Svým příspěvkem zlepšila den mnohým svým sledujícím. „A kdo si všiml první?“ zněl jeden z pobavených dotazů. „Moje klientka,“ přiznala Vlaďka, kdo ji na roztržený kus oblečení na nevhodném místě upozornil. „Ale zas je hodná, že vám to řekla. Úplně vidím váš vyděšenej obličej, ale tak stávají se horší věci,“ snažila se komentující Erbovou povzbudit.

„Já mít vaši figuru, chodím celá nahá,“ napsala nejmenovaná žena. „Juuu... A pak kdo z nás je 'rajda',“ napsala laškovně Vlaďky (asi) kamarádka. „Já,“ dělala si z celé situace legraci sama modelka, která si příště jistě dá dobrý pozor na nežádoucí prodyšnost svých upnutých kalhot.

VIDEO: Vlaďka Erbová a falešný účet

Fotogalerie
29 fotografií