Bahenský se nikdy na adresu své exmanželky a matky jejich dcery Viktorky nevyjadřoval, ale před několika dny udělal výjimku a pro eXtra.cz se rozmluvil. „Dosud jsem se nevyjadřoval, protože jsem vždy bral ohled na naši nezletilou dceru, ale dál nehodlám snášet tyhle choré řeči na mou adresu. Měla by se zamyslet hlavně nad svým životem, střídáním partnerů, ale nejvíc nad dětmi, které má v péči a které tahá do svých problémů a do bulváru."

„Má dcera bude nejspíše měnit školu už počtvrté za čtyři roky, což mi dělá největší starosti. Myslím, že už ani lidi nebaví číst si o téhle narušené paní a já s ní nechci být více spojován," pustil se drsně Bahenský do bývalé partnerky. Hokejista tvrdí, že Vlaďce zaplatil na výživném miliony, ale ona ho pořád označuje za neplatiče. Netrvalo dlouho a Erbová se pro Blesk.cz vyjádřila.

Odmítám komentovat mediální vyjádření kteréhokoliv z otců mých dětí na záležitosti, které považuji za soukromé a měly by být tak i řešeny. Považuji vyjádření pana Bahenského za reakci na zahájené exekuční řízení v souvislosti s výživným, ale úplně se nedomnívám, že by tímto způsobem snad dosáhl vyřešení celé věci a nebo snad toho, že by k sobě s dcerou našli snáz cestu. To, že měl soudně určen styk s dcerou v nejnižším možném rozsahu a po dobu pěti let a neměl potřebu situaci nijak měnit, o něčem svědčí. Co se týká výživného, to vždy řešily a tedy i nyní řeší orgány k tomu kompetentní."

Modelka chce především chránit své děti, které už vše vnímají a nenesou to nejlépe.  „Já nechci naší Viktorii nechat ubližovat, protože ve svých třinácti letech už dávno není 'dítětem', které by se snad nechalo manipulovat, ale dospívající slečnou, má na věci svůj názor, a svojí vlastní hlavu. Měla by být nejen v tomto věku chráněna a podporována svými rodiči a ne být vystavována mediálním přestřelkám a mít pocit, že se musí vyjadřovat. Pokud mě chce někdo hodnotit jako matku, tak jsem to právě já, kdo je oběma dětem 365 dní v roce rodičem a bohužel nemohu říct, že by některý z otců mých dětí byl denně aktivní součástí jejich života," dodala Vlaďka.

Uvidíme, zda to Zdeňkovi zavře ústa, nebo bude dál v mediální přestřelce pokračovat... 


VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií