Dlouhých osm let spolu tanečníci ze StarDance Hunčárová a Onder žili. Když se ale blondýnka v roce 2016, kdy sama v taneční soutěži vystupovala, zamilovala do kuchaře Emanuela Ridiho (46), spálila mosty a bylo po vztahu.

Onder to velmi těžce nesl a s Lucií přerušil jakýkoliv kontakt. Teď, když už její vztah s Ridim skončil, se blýská na lepší časy. Nebo to tak aspoň působí. S Hunčárovou se v sobotu na přímém přenosu z pražského Výstaviště pozdravili polibky na tváře, a dokonce spolu laškovali formou tanečních kroků.

V jedné chvíli to ale vypadalo, jako by tanečník chtěl svoji někdejší lásku zaškrtit. Zřejmě to byla ale jen legrace, nebo se chtěl podívat na šperk, který zdobil její krk. Každopádně se tomu oba smáli. Snad tak mohou být po době rozporů a ignorování jeden druhého zase přátelé.

Možná i něco víc, jelikož nejen blondýnka je po rozchodu s Italem na ocet. Také tanečníkovi krachl jeho vztah s herečkou Studia Ypsilon Lumírou Přichystalovou. A jak se říká - stará láska nikdy nerezaví. 

VIDEO: Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu ke Gottovi, u rakve dlouhé minuty

Video
Video se připravuje ...

Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu, u rakve dlouhé minuty Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
205 fotografií