Jiskření mezi spisovatelkou Třeštíkovou a Vořechovským by neviděl snad jenom slepý. Při trénincích, tanečních vystoupeních i po skončení natáčení v hospůdce se neustále vzájemně dotýkají, objímají, líbají a vyměňují si takřka láskyplné pohledy. Autorka úspěšných Bábovek je však vdanou paní a matkou dvou dětí. Navíc ji manžel, fotograf Tomáš Třeštík (41), přišel doposud pokaždé podpořit. Není se proto čemu divit, že diváci přímého přenosu soutěže nebyli z cukrování nadšeni.



„Toho hudlánkování bylo opravdu nějak moc. Chápu to jako podporu, ale spíš to u mě přecházelo do averze typu: panebože, zase další hudlan,“ podotkla jedna dáma na oficiálním instagramovém profilu StarDance. „Všechny emoce při tanci i během přenosu jsou čistě přátelské, kroky pravděpodobně zapomenu, ale Tomáš Vořechovský mi, doufám, v životě zůstane,“ odepsala a svá slova doprovodila srdíčkem.

Během dne se jí to všechno zřejmě rozleželo v hlavě, jelikož sdílela na svém profilu půvabnou momentku z tanečního parketu a k ní napsala o dost ostřeji: „Radši vypadnu, protože jsem, jaká jsem, opravdová ve všem, co dělám a říkám, než abych postoupila, protože předstírám, že jsem někdo jiný, lepší!“

Situaci nakonec rozčísnul sám Vořechovský. „Pro ty, kteří se bojíte o tradiční rodinu... Tomáš není hloupý, aby mu vadilo, že si Radka dává pusinky se svým »teplým« tanečním partnerem,“ vzkázal jim – a všem svým náhlým přiznáním vytřel zrak.

Fotogalerie
31 fotografií